Beauty : Beauty новини18 ОКТОМВРИ 2018

Най-добрите продукти за мигли този месец

За най-неустоимия поглед, който заслужавате

L'oreal Paris x Isabel Marant Brow and Lash Mascara

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils The Curler

Mascara Le Volume Revolution, Chanel

Lash Sensation Boosting Serum, Maybelline

Lash Queen Feline Elegance Mascara, Helena Rubinstein

Не е нужно да посягате към изкуствените мигли, за да постигнете съвършения поглед

Този месец събрахме 5-те продукта, които ще променят начина по който изглеждат миглите ви. Иновативни формули и по-наситени цветове са ключовите ефекти, които превръщат тези продукти в нашите фаворите през октомври.

Как да направите миглите си по-здрави и гъсти

Някои от спиралите не само извиват миглите, а и придават обем. Други съдържат серум за растеж на миглите, който ги подхранва в дълбочина. А трети са на основата на пчелен восък, който прави всяко косъмче по-плътно. Разгледайте галерията и изберете коя е най-подходящата спирала за вас този месец!

3 бонус трика за изкусителен поглед:

Не вкарвайте въдух в тубичката. Ако постоянно вадите и вкарвате четката в тубичката, спиралата ще изсъхне много бързо и когато я нанасяте сами ще усети това, тъй като тя ще започне да се рони часове след като сте я поставили. Затова я дръжте по-често там където й е мястото и забравете за многократното “напояване” на четката.

Върнете живота на спиралата си. Ако спиралата ви е започнала да изсъхва и е време да я смените с нова, но все още не ви се иска, има как да я съживите. Трикът с обливането на спиралата с гореща вода е известен на всички, но дали сте чували за изкуствената сълза? Капнете 2-3 капки в спиралата и ще видите как тя си възвръща плътната и черна текстура.

Поставете праймър върху долните мигли. Този трик принадлежи на гуруто в изкустиелните погледи – Ким Кардашиян. Тя съветва да се постави малко количество коректор (за тъмни кръгове) върху долния ред мигли и след като изсъхне да се нанесе спирала. По този начин спиралата се задържа върху миглите, така както сенките се задържат върху клепачите с помощта на праймър.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини05 ЮЛИ 2019

Рецептата за красота на един супермодел: Синди Крауфорд

Синди вярва в масажа със суха четка и инфрачервената сауна

Beauty новини02 ЮЛИ 2019

Козметиците препоръчват - купете си бюти хладилник

Идеята да си извадим маската от хладилника след горещ ден не звучи никак зле