Beauty : Beauty новини02 ЮЛИ 2019

Козметиците препоръчват – купете си бюти хладилник

Идеята да си извадим маската от хладилника след горещ ден не звучи никак зле

В момента се провеждат много проучвания, които се стремят да докажат, че някои бюти продукти задължително трябва да бъдат съхранявани в хладилник.

Активните съставки като витамин С или пък пробиотиците в козметиката правят бюти продуктите по-нестабилни на високи температури, затова и много специалисти смятат, че трябва да ги държим в хладилник.

Какво, защо и как – всичко за микротоковата терапия

Освен това ефективността на продукти като шийт маската и спрея за лице се подобрява значително, когато преди това са били охладени, защото това помага за минимизирането на порите – същото важи и за уредите за масажи. За слънцезащитата и лака за нокти също се оказва, че е по-добре да бъдат съхранявани на студено, защото това удължава живота им.

И така листът с продукти, които трябва да пазим охладени, се увеличава драстично. Значи ли това, че трябва да си купим отделен хладилник за козметиката?

Никак не е задължително, естествено. Нищо не пречи да държим добре затворени всички продукти заедно с храната. Но въпреки това модата с бюти хладилниците се разпространява с пълна скорост – дали защото изглежда добре, или защото позволява по-подходящо подреждане и разпределяне на различните продукти.

Не можем да отречем, че дизайнът им наистина изглежда добре и бюти хладилникът стои сладко до останалите задължителни продукти в козметиката. Но пък една такава екстра струва средно между 100 и 200 лв.

Оставяме на вас да решите дали покупката си заслужава.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят