Beauty : Beauty новини22 ЮЛИ 2019

Как Дрю Баримор поддържа красотата си

Eто какви съвети ни даде звездата

Latest Look: Червеното е цветът на Дрю Баримор

В последното си интервю Дрю Баримор разказва как се грижи за тялото си, здравето и красотата. Разкрива и как съчетава всичко с кариерата и майчинството.

“Не оставяйте нищо с протеин върху косата си твърде дълго”, е един от съветите на Дрю за красотата в интервюто за списание “Byrdie”. Тя никак не харесва естествената си начупена прическа и дори нарича косата си “пържена слама”, но въпреки това полага много грижи да я поддържа. Прави го с няколко различни маски, които редува през седмицата.

За грижата за кожата си Баримор избира да хидратира отново с маски, както и с различни серуми с витамини B и С. Особено много изтъква колко е важно да се грижим и за състоянието на устните си, затова съветва да носим винаги със себе си балсам.

Иначе остава другото на здравословният начин на живот. Признава, че преди да роди се е грижила за себе си по много хаотичен начин. “Много съм гъвкава и обичах да провя йога. Няма нищо лошо в това, но въобще не обръщах внимание на правилното структуриране на тренировките. Не знаех, че трябва да имам силни коремни мускули и сега след ражданията коремът ми изглежда като грамаден аквариум за рибки”, разказва шеговито Дрю.

Дрю Баримор: Борих се като лъв, за да отслабна толкова

Сега обръща много внимание на правилната грижа за здравето, като работи с няколко различни треньора, а за допълнение се обръща към помощта на специална процедура, която спомага за сформирането на мускулите и изгарянето на мазнините, Emsculpt. Всъщност съвсем скоро тя стана лице на продукта, защото вярва в резултатите, които дава.

Дрю Баримор и грижата за околоочния контур

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Наоми Кембъл носи широк панталон с туника балон
Beauty новини19 НОЕМВРИ 2020

Бюджетната тайна на Наоми Кембъл за красива кожа

Моделът използва бебешки сапун, който можем да намерим у нас за под 2 лева

Жизел Бюндхен почиства лицето си само с вода. Какво още научихме от ритуалите й за красота?
Beauty новини23 ОКТОМВРИ 2020

Жизел Бюндхен почиства лицето си само с вода. Какво още научихме от ритуалите й за красота?

Нейната рутина е изключително семпла, но очевидно силно ефективна

Виктория Бекъм заложи на бохо стила
Beauty новини12 СЕПТЕМВРИ 2020

Виктория Бекъм създава серия червила "Posh"

Октомври ще започне с хубава новина тази година