Beauty : Beauty новини27 ФЕВРУАРИ 2018

Изпробваме заедно стягащия Anew Ultimate Infinite Effects!

Avon канят екипа и читателките ни на една среща, посветена на споделените съвети в грижата за самочувствието ни

“Обичам съпруга си, но за мен няма нищо по-хубаво от разговор с жена, която те разбира”, неотдавна каза Бионсе.

И всички в този момент кимаме утвърдително с глава. Защото наистина имаме прекрасната дарба да се вдъхновяваме и мотивираме взаимно.

Ние от MissBloom и приятелите ни от Avon не спираме да го вярваме във всеки момент от работата си. Просто е – ние, момичетата, случваме толкова хубави неща, когато се съберем заедно и споделяме опита си. На 24 март, каним и своите читателки да се присъединят за приятна beauty закуска по женски, на който да поговорим за грижата за себе си и за самочувствието си.

На срещата от Avon ще представят в тесен кръг, специално за екипа и читателките на MissBloom своя най-нов антиеджинг продукт, терапията Anew Ultimate Infinite Effects. Освен че всяка от нас ще получи продукта като подарък, ще имаме възможност да си поговорим с дерматолога на Avon Гергана Манолова и да получим от нея лична консултация.

Avon са подготвили и още един жест към гостите си. На премиерата към всички нас ще се присъедини прекрасната Лилия Маравиля. Актрисата и носителка на две награди “Икар”, която всички познаваме от “Love.net”, сериалите “Стъклен дом” и “Под прикритие”, е звездният посланик на Anew Ultimate Infinite Effects за България и с удоволствие ще сподели лично своя опит с продукта.

Как да се присъедините?
Елате на 24 март, като ни изпратите своя усмихната снимка и отговор на въпроса: Какво е най-важното нещо в режима ви за грижа за кожата? 

Ще очакваме отговорите на въпросите, както и вашите снимки на email: anewelixir@atticaeva.bg. Срокът за участие е от 27 февруари до 16 март. Посочете и вашата възраст, адрес и телефон за връзка.

Екипът на MissBloom и Avon ще избере 25 дами, които са изпратили най-завладяващите снимки и най-компетентните отговори.

Уникалното за Anew Ultimate Infinite Effects
Продуктът има двойна формула и кремовете се използват на ротационен принцип, за да се избегне привикването на кожата към съставките. Това е често срещан проблем, когато открием работещата за нас противостарееща грижа – първите резултати са видими, но с течение на времето ефектът на продукта отслабва.

През първия етап от използването на Anew Ultimate Infinite Effects формулата с комплекс Glicolic+ обновява и подхранва кожата, подготвяйки я за втория етап – комплексът Superretinol. Неговата основна функция е да симулира производството на колаген и по този начин да намали видимостта на бръчките, да стегне кожата и да намали пигментацията. В резултат на редовното си използване, продуктът стяга кожата, намалява видимостта на бръчките, подобрява еластичността ивъзвръща младежкото сияние на кожата. Терапията показва все по-забележителни резултати седмица след седмица.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини26 МАРТ 2020

Създателката на Huda Beauty дарява 100 хиляди долара за гримьорите на свободна практика

Худа Катан си е дала за цел да подкрепи гримьорите по света

Beauty новини17 МАРТ 2020

Още съвети за красота от Джесика Алба

Феновете й не одобриха всички от тях

Beauty новини10 МАРТ 2020

Ако имате малко време сутрин, бюти рутината на Хилари Дъф е подходяща за вас

Като всяка друга майка тя разполага с няколко минути сутрин

Beauty новини07 МАРТ 2020

Кара Делевин е пристрастена към Dior

Актрисата и модел е лице на колекцията Dior Addict