Beauty : Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Ето какви са продуктите от бюти линията на Виктория Бекъм

Victoria Beckham Beauty е тук!

Най-сетне можем да се сдобием с продуктите от бюти линията на Виктория Бекъм.

Преди няколко месеца Виктория обяви, че е започнала работа върху серия от бюти продукти, които ще бъдат достъпни до края на годината. От тогава насам тя ни дава малки подсказки какво да очакваме от линията и само си играе с любопитството ни. Е, ето, че моментът дойде и вече всички артикули са на лице.

Малко след началото на продажбите, феновете на Бекъм засипаха мрежата с ревюта на продуктите и от това, което виждаме за момента, потребителите са много доволни.

Всеки артикул е специално разработен, за да е полезен на работещата жена, която е вечно в движение. Затова и повечето продукти са в малки опаковки, удобни за пренасяне, така че да можем да ги сложим в чантата си, за да ги използваме по всяко време.

Продуктите са създадени изцяло в елегантния стил на Виктория. Всяка опаковка изглежда луксозна и стилна, но едновременно с това е създадена само с екологични материали, които могат да се рециклират.

От това, което прочетохме за продуктите до сега, нанасянето им е лесно и текстурите са удобни за ползване дори от хора с по-малко опит в грима. Забелязваме, че цветовете в палитрите са подбрани много сполучливо, така че да си отиват един с друг и това ни дават възможност да създадем завършена визия само с един продукт.

Разгледайте всички продукти тук: https://www.victoriabeckhambeauty.com

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини21 ЯНУАРИ 2020

Дъщерята на Кайли Дженър също "създаде" грим колекция

Лимитираните продукти излизат на пазара навръх втория рожден ден на Сторми

Beauty новини20 ЯНУАРИ 2020

Изискана и съблазнителна, Кая Гербер за YSL Beauty

Звездата в тази кампания са блестящите устни

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са