Beauty : Beauty новини09 ДЕКЕМВРИ 2018

Домашните бюти трикове на Кейт Мос и Лили Олдридж

Красотата им не се дължи само на гените

Да, моделите са спечелили от лотарията за красота, но това не означава, че може цял живот да разчитата на генетичната си предразположеност. Като оставим настрана скъпата козметика, която обикновено използват, някои от тях имат и домашни трикчета и бюти хитринки с които поддържат кожата си.

3 домашни скраба за лице и тяло

Кейт Мос и Лили Олдридж са привърженички на натуралната козметика и не пропускат да се поглезят с такава у дома си. Разберете какви са маските, които двете красавици си приготвят сами и твърдят, че дават страхотни резултати. 

Скраб за лице с кокосово масло и захар

Лили Олдридж, която в момента е бременна в 8-ия месец, обяви в профила си в Instagram, че е преминала изцяло на натурална козметика и си приготвя много от нея в дома си. Любимата й е тази с кокосово масло и захар. Моделът на Victoria’s Secret смесва тези две съставки и си прави скраб за лице. Лили твърди, че с него кожата й става изключително мека и сияйна, а ароматът е просто страхотен.

Ударна терапия с лед и краставица за подпухнало лице

Заради натовареното ежедневие и снимките до късно посред нощ, и на моделите се случва да се събудят с подпухнало и уморено лице. Кейт Мос има решение на проблема – тя пълни мивката си с лед и краставица и потапя лицето си в нея. Както самата тя твърди: “Кожата веднага се стяга и изглеждаш много отпочинала и наспана”. Ледът свива порите и ободрява лицето, а краставицата го хидратира – идеалното решение, според нас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят