Beauty : Beauty новини09 НОЕМВРИ 2021

Ариана Гранде отпътува на бюти пътешествие в света на научната фантастика

Няколко дни преди дебюта на r.e.m. певицата споделя повече за бюти линията си

Ариана Гранде отпътува на бюти пътешествие в света на научната фантастика

Тази седмица продуктите от първата бюти марка на Гранде ще бъдат достъпни за поръчка.

“Това е специално време за нас от екипа на r.e.m. – не мога да повярвам, че достигнахме момента, в който най-сетне можем да говорим за това, след като работихме по него през последните две години”, споделя Ариана.

С наближаването на дебюта на всички предложения от марката певицата споделя повече за креативния процес, който е останал зад кадър.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Името, което много фенове биха разпознали като заглавието на една от песните й в албума “sweetener”, е вдъхновено от света на сънищата.

“Обхваща любимите части на музиката ми. Освен това REM означава “бързо движение на окото”, фокусирайки се върху сънищата и очите. Очите са най-ефективните ни комуникатори – можеш да кажеш много повече с начина, по който гледаш някого, отколкото би могъл с думи. Толкова много красота се случва там”, допълва Гранде.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

От това, което вече е споделено за продуктите, виждаме, че дизайнът на опаковките е много по-различен от този на традиционните бюти марки.

“Исках всичко да изглежда като реквизит от Star Trek и Black Mirror. Отнасях се с проекта като с нещо от Tesla, не като с грим. Не исках да изглежда като грим”, споделя Ари. “Голям фен съм на научната фантастика, винтиджа, затова исках да създам свой собствен свят с опаковките.”

Да се отличи е било особено важно за Гранде, след като осъзнава, че в момента няма липса на бюти марки, особено такива, създадени от звезди. “Надявам се да вдъхнови хората да изразят себе си по нов начин”, допълва певицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Грим рутината на Мейбъл Мора
Beauty новини29 ЮЛИ 2022

Грим рутината на Мейбъл Мора

Селена Гомес, Rare Beauty и Hulu ни разкриват точно кои продукти носи Мейбъл Мора в сезон 2 на „Only Murders in the Building“.

Бюти визиите на знаменитостите през изминалата седмица
Beauty новини19 ЮЛИ 2022

Бюти визиите на знаменитостите през изминалата седмица

Знаем за слабостта на знаменитостите към социалните медии и особено към Instagram. Нека видим любимите си бюти визии от изминалата седмица.

D&G: „Сицилия е начин на живот “
Beauty новини12 ЮЛИ 2022

D&G: „Сицилия е начин на живот “

С любов към Сицилия – точно там, където започна всичко! Нека видим как премина събитието, на което Dolce & Gabbana отпразнува 10 години висша мода.

Rare Beauty
Beauty новини09 ЮЛИ 2022

Ново от Rare Beauty и Селена Гомес

Козметичният бранд Rare Beauty представи два нови продукта за устни.