Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Везни
Тези романтични натури ще започнат да ви обсипват с комлименти и ще ви накарат да се почувствате обичани. Да, дори след първия секс заедно! Не се стресирайте. Просто се отпуснете и оценете жеста.

Скорпион
Ако един Скорпион се съгласи да прави секс с вас, това означава, че сте достойни за него и ще направи всичко по силите си, за да ви е хубаво. След това ще бъдете толкова доволни, че няма да имате сили за нищо друго.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

Стрелец
Не се засягайте от неговата разсеяност. След акта той най-вероятно ще започне да мисли за нещо друго и може да го почувствате отчужден. Не го приемайте лично. Този знак винаги мисли за 100 различни неща.

Козирог
Този тих представител на Зодиака се отдава изцяло на всичко, което прави. Ето защо ще останете доволни не само от секса с него, но и след това, тъй като той ще ви отдели цялото внимание, което ви е необходимо.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Водолей
Ексцентричният Водолей ще ви накара да се смеете с глас, след като сте приключили забавленията в леглото и ще ви споделя смешка след смешка. Има голяма опасност да не ви е забавно, но Водолеят няма да се трогне от това. Важното е той да се забавлява.

Риби
Риби са любовниците на Зодиака. Този нежен и чувствен мъж ще иска да ви накара да се почувствате добре, след като сте били заедно. Окуражете го с някоя мила дума, тъй като въпреки възможностите си, той е малко несигурен в себе си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година

Зодии02 ЮНИ 2019

Кои зодии са най-съблазнителни

Тези дами притежават уникален чар и сексапил

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.