Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Везни
Тези романтични натури ще започнат да ви обсипват с комлименти и ще ви накарат да се почувствате обичани. Да, дори след първия секс заедно! Не се стресирайте. Просто се отпуснете и оценете жеста.

Скорпион
Ако един Скорпион се съгласи да прави секс с вас, това означава, че сте достойни за него и ще направи всичко по силите си, за да ви е хубаво. След това ще бъдете толкова доволни, че няма да имате сили за нищо друго.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

Стрелец
Не се засягайте от неговата разсеяност. След акта той най-вероятно ще започне да мисли за нещо друго и може да го почувствате отчужден. Не го приемайте лично. Този знак винаги мисли за 100 различни неща.

Козирог
Този тих представител на Зодиака се отдава изцяло на всичко, което прави. Ето защо ще останете доволни не само от секса с него, но и след това, тъй като той ще ви отдели цялото внимание, което ви е необходимо.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Водолей
Ексцентричният Водолей ще ви накара да се смеете с глас, след като сте приключили забавленията в леглото и ще ви споделя смешка след смешка. Има голяма опасност да не ви е забавно, но Водолеят няма да се трогне от това. Важното е той да се забавлява.

Риби
Риби са любовниците на Зодиака. Този нежен и чувствен мъж ще иска да ви накара да се почувствате добре, след като сте били заедно. Окуражете го с някоя мила дума, тъй като въпреки възможностите си, той е малко несигурен в себе си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване