Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Везни
Тези романтични натури ще започнат да ви обсипват с комлименти и ще ви накарат да се почувствате обичани. Да, дори след първия секс заедно! Не се стресирайте. Просто се отпуснете и оценете жеста.

Скорпион
Ако един Скорпион се съгласи да прави секс с вас, това означава, че сте достойни за него и ще направи всичко по силите си, за да ви е хубаво. След това ще бъдете толкова доволни, че няма да имате сили за нищо друго.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

Стрелец
Не се засягайте от неговата разсеяност. След акта той най-вероятно ще започне да мисли за нещо друго и може да го почувствате отчужден. Не го приемайте лично. Този знак винаги мисли за 100 различни неща.

Козирог
Този тих представител на Зодиака се отдава изцяло на всичко, което прави. Ето защо ще останете доволни не само от секса с него, но и след това, тъй като той ще ви отдели цялото внимание, което ви е необходимо.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Водолей
Ексцентричният Водолей ще ви накара да се смеете с глас, след като сте приключили забавленията в леглото и ще ви споделя смешка след смешка. Има голяма опасност да не ви е забавно, но Водолеят няма да се трогне от това. Важното е той да се забавлява.

Риби
Риби са любовниците на Зодиака. Този нежен и чувствен мъж ще иска да ви накара да се почувствате добре, след като сте били заедно. Окуражете го с някоя мила дума, тъй като въпреки възможностите си, той е малко несигурен в себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно