Астро Мания : Зодии25 ФЕВРУАРИ 2018

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

“Завинаги” за тях не е мираж

Любовта, която е като скала, устояваща години наред на бурите е специалитетът за тези зодиакални двойки.

Освен ако няма други тежки фактори в рождения или в партньорския хороскоп, хората в тези двойки са способни да изградят невероятно силна връзка. При тях както сексът, така и разбирателството в житейски аспект са на ниво. Ето кои са те:

Риби и Скорпион
Тези два водни знака са на пръв поглед много различни – Рибите са сговорчиви, добронамерени и замечтани, а Скорпионите – мрачни, крайни, неотстъпчиви. Истината е, че това са всъщност двете страни на една и съща монета.

Това са две водни зодии, способни на изключителна любов. Те не познават друга любов освен пълното отдаване. Рибите са по-склонни да се гмурнат в емоциите веднага, Скорпионът, напротив, внимателно проучва и преценява. Но отдадат ли се веднъж един на друг, те достигат такива дълбочини на интимността и взаимната грижа, каквито малко други зодиакални двойки познават. И се допълват перфектно. Нежните Риби укротяват крайните емоции на Скорпиона, но същевременно намират упование и сигурност в неговия твърд и борбен характер. Когато правят любов, те напълно се сливат в едно.

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Стрелец и Овен
Огнени, енергични, забавни, решителни. Когато тези дези две зодии се влюбят, очаквайте фойерверки! Щурото чувство за хумор на Стрелеца и страстта му към приключенията са на 100% това, което вдъхновява решителния Овен. Няма други две зодии, които да могат да се забавляват толкова много заедно.

И двата знака са индивидуалисти. Независими са както в действията си, така и в начина си на мислене, затова възхищението им един към друг е огромно. Както Стрелецът, така и Овенът не понасят хленченето, прекалената предпазливост и емоционалните изблици. Каквито и проблеми да имат, ги решават бързо и по същество. Сексът им е изпълнен с адреналин и смели експерименти.

11 признака, че вие сте един типичен Стрелец

Дева и Телец
Сред феновете на астрологията циркулира изречението, че “на дървото на живота е написано: Телецът обича Девата”. Клише, което в действителност е вярно.

Тези два земни знака живеят, водени от разума, практичността, желанието да се радват на спокойствие и комфорт. Тяхната любов се доближава най-много до понатия като лоялност, честност, подкрепа. Телецът е по-чувствен, а Девата – по-аналитична, но да се допълват така им доставя истинско удоволствие. Разбират се и градят съвместния си живот с лекота, която никоя друга двойка не може да бие.

Как трябва да обичате една Дева

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Водолей и Близнаци
За тях животът е откривателство, а връзките са мястото, в което любовта се подхранва от независимостта. Един танц, който тези две зодии танцуват особено красиво.

Водолеят и Близнаците се обичат, без да изпитват и капчица нужда да се контролират взаимно. Те не желаят да притежават партньора си, а да се вдъхновяват от него. Чувствителни и прилепчиви зодии като Рак или Скорпион например не биха могли никога да постигнат подобен тип хармонични отношения. Водолей и Близнаци обаче имат прекрасна, необременена от собственическо чувство връзка, изпълнена с интересни разговори, много въображение и вълнуващи пътувания и срещи с приятели. Любовта им е лека и бълбукаща като току-що отворено шампанско.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка