Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Какво обичате да правите след секс? Да се гушкате? Да си говорите нежни думи? Или да си подремнете?

Аастрологията може да даде някаква представа за това какви сте в леглото, но и какво може да очаквате от нов партньор. Това, че може да се почувствате комфортно в присъствието на един мъж, не значи, че ще реагирате по същия начин и на друг. Всичко зависи от зодията:

Овен
Овенът обича да кара партньорите си да се смеят и често ги провокира да започнат някаква игра. Той има толкова енергия и жар в себе си, че има голяма вероятност да започнете да се боричкате с възглавници.

Телец
Любовта на Телеца към храната е почти толкова силна, колкото и към еротичните наслади. Ето защо, той най-вероятно ще донесе чиния с лакомства в леглото. Ако се въздържи, бъдете сигурна, че ще хукне към кухнята веднага след като си тръгнете.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Близнаци
Няма шанс просто да се обърне и да заспи след като се правили секс, а ще поиска да остане цяла нощ, за да си говори с вас. Звучи ви изтощително, нали? Внимавайте! Ако не му отговорите, ще се обиди жестоко.

Рак
Внимавайте и ако си лягате с представител на зодия Рак. Той е прекалено чувствителен и ако не получи нужната похвала, може и да се разсърди или дори да се разплаче.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Този знак обича да се забавлява в леглото и със сигурност ще се насладите на всичко изживяно с него. Преди, по време и след като сте го правили… той ще се опита да ви забавлява и със сигурност ще го помните дълго.

Дева
Може и да поискате гушкане след секс, но само може да си мечтаете. Девите просто нямат време. Те се нуждаят от душ възможно най-бързо, за да поемат после по задачите си за деня.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година