Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Какво обичате да правите след секс? Да се гушкате? Да си говорите нежни думи? Или да си подремнете?

Аастрологията може да даде някаква представа за това какви сте в леглото, но и какво може да очаквате от нов партньор. Това, че може да се почувствате комфортно в присъствието на един мъж, не значи, че ще реагирате по същия начин и на друг. Всичко зависи от зодията:

Овен
Овенът обича да кара партньорите си да се смеят и често ги провокира да започнат някаква игра. Той има толкова енергия и жар в себе си, че има голяма вероятност да започнете да се боричкате с възглавници.

Телец
Любовта на Телеца към храната е почти толкова силна, колкото и към еротичните наслади. Ето защо, той най-вероятно ще донесе чиния с лакомства в леглото. Ако се въздържи, бъдете сигурна, че ще хукне към кухнята веднага след като си тръгнете.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Близнаци
Няма шанс просто да се обърне и да заспи след като се правили секс, а ще поиска да остане цяла нощ, за да си говори с вас. Звучи ви изтощително, нали? Внимавайте! Ако не му отговорите, ще се обиди жестоко.

Рак
Внимавайте и ако си лягате с представител на зодия Рак. Той е прекалено чувствителен и ако не получи нужната похвала, може и да се разсърди или дори да се разплаче.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Този знак обича да се забавлява в леглото и със сигурност ще се насладите на всичко изживяно с него. Преди, по време и след като сте го правили… той ще се опита да ви забавлява и със сигурност ще го помните дълго.

Дева
Може и да поискате гушкане след секс, но само може да си мечтаете. Девите просто нямат време. Те се нуждаят от душ възможно най-бързо, за да поемат после по задачите си за деня.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване