Астро Мания : Зодии20 МАРТ 2018

Зодиите след секс

Eто какво да очаквате от партньора си според зодиакалния му знак

Какво обичате да правите след секс? Да се гушкате? Да си говорите нежни думи? Или да си подремнете?

Аастрологията може да даде някаква представа за това какви сте в леглото, но и какво може да очаквате от нов партньор. Това, че може да се почувствате комфортно в присъствието на един мъж, не значи, че ще реагирате по същия начин и на друг. Всичко зависи от зодията:

Овен
Овенът обича да кара партньорите си да се смеят и често ги провокира да започнат някаква игра. Той има толкова енергия и жар в себе си, че има голяма вероятност да започнете да се боричкате с възглавници.

Телец
Любовта на Телеца към храната е почти толкова силна, колкото и към еротичните наслади. Ето защо, той най-вероятно ще донесе чиния с лакомства в леглото. Ако се въздържи, бъдете сигурна, че ще хукне към кухнята веднага след като си тръгнете.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Близнаци
Няма шанс просто да се обърне и да заспи след като се правили секс, а ще поиска да остане цяла нощ, за да си говори с вас. Звучи ви изтощително, нали? Внимавайте! Ако не му отговорите, ще се обиди жестоко.

Рак
Внимавайте и ако си лягате с представител на зодия Рак. Той е прекалено чувствителен и ако не получи нужната похвала, може и да се разсърди или дори да се разплаче.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Този знак обича да се забавлява в леглото и със сигурност ще се насладите на всичко изживяно с него. Преди, по време и след като сте го правили… той ще се опита да ви забавлява и със сигурност ще го помните дълго.

Дева
Може и да поискате гушкане след секс, но само може да си мечтаете. Девите просто нямат време. Те се нуждаят от душ възможно най-бързо, за да поемат после по задачите си за деня.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии30 ОКТОМВРИ 2019

Ретроградният Меркурий се завърна, ето какво да очакваме

Според астролозите, този ще мине най-благополучно за тази година

Зодии29 ОКТОМВРИ 2019

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Ето кое е най-лошото, което можете да очаквате от тях в една връзка

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове