Астро Мания : Зодии23 СЕПТЕМВРИ 2017

Зодиите, които се привързват най-силно

Четирима са представителите на Зодиака, които се влюбват на мига

Телците живеят за любовта и затова се привързват най-силно. Те обожават чувството да са влюбени и умът им да е зает с любимото същество. Животът им придобива нов смисъл, когато са влюбени и те стават по-дейни и успешни във всички сфери на живота си. Понякога обаче те са доста обсебващи.

Раците са изключително романтични, но само когато са влюбени. Те са готови на всичко за човека до себе си и не искат нищо друго от живота - само да са щастливи и да са заедно завинаги. Те обаче са доста умерени в показването на любов към човека до тях и няма шанс да станат досадни. Затова пък знаят как да дадат увереност и сили на любимия човек.

Необузданите на пръв поглед Стрелци крият в себе си една романтична и много нежна душа. Колкото и странно да ви се струва, те всъщност обожават да се гушкат с часове, да пращат мили съобщения и да са нон-стоп с любимия човек. Имат обаче навика в тези моменти да се изолират от приятелите си, което е проблем на по-късен етап.

Свободолюбивите представители на зодия Водолей се привързват бързо към обекта на своите чувства. Не обичат игричките и са изключително честни. Обичат само един човек и са способни да го обсипват с внимание и романтика, каквато никой не е очаквал от тях. Проблемът при тях е, че често правят грандиозни планове още в началото на едва връзка, което стряска партньора.

Няколко са представителите на Зодиака, които се привързват изключително много, след като срещнат своята сродна душа.

Докато повечето от нас преценяват внимателно дали един човек е подходящ за по-сериозна връзка, то следните няколко зодии не се страхуват да се впуснат в тази авантюра и смело да чертаят бъдещето. Ето кои са те:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Ново начало според китайския хороскоп за 2020 година
Зодии25 ОКТОМВРИ 2020

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Да превърнем онова обикновено неприятно време от годината в ползотворен период

Жените от тези зодии не ги бива във връзките
Зодии18 ОКТОМВРИ 2020

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Или как жените от тези зодии саботират късмета си в любовта

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин
Зодии16 ОКТОМВРИ 2020

Новолуние във Везни ще донесе вълнуващи промени

Четири ще са най-силно засегнатите зодии