Жената Лъв няма нужда да се доказва на мъжете

Тя покорява с чар и топлина, но и с огромна вътрешна сила

На 23 юли, Слънцето навлиза в знака на Лъва. Към тази зодия принадлежат някои от най-темпераментните, благородни и очарователни жени.

Жената Лъв е странна смесица от безкрайна, покоряваща женственост и непоклатима воля. Тя е роден лидер. Харизматична и благородна е, обича вниманието. Но зад очарованието й на огнен знак се крие твърд характер, който не остъпва по нищо на мъжете.

В един свят, в който равенството между половете все още е въпрос на тежка борба, жената Лъв няма нужда да се доказва на мъжете. Тя е най-малкото равна с тях, ако не и много по-добра във всички “мъжки” неща.

Тя не скланя глава пред авторитети. Във всяка една ситуация, независимо дали в личния живот или в работата си, тя настоява за яснота и уважение. Честта й е нещо, с което никога не допуска компромис.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Умее да обича истински и дълбоко. За нея любовта е въпрос на осъзнат избор. Когато е избрала своя човек, тя е точно като истинските лъвици – смела, грижовна, готова на всичко за своя прайд и особено за децата си. Вродено й е да вдъхновява, да подкрепя, да вдъхва кураж на онези, които обича. Хората, отгледани от майки Лъвици, са истински късметлии.

Тъмната й страна е арогантността. Жената Лъв понякога не умее да губи достойно. Когато получава каквото иска и е обект на постоянно внимание и възхищение, тя е истинско слънце. Ако обаче се почувства пренебрегната или предизвикана, реакциите й често са детински, понякога дори жестоки. Тя няма лоша умисъл, както например е типично за зодия Скорпион, но може да стъпче “противника” с ужасяваща категоричност.

Какво различните зодии никога не прощават

За нея е важно да се чувства важна. Родена е, за да бъде обичана, уверена и специална жена. Когато това се случи, тя е най-лоялната и очарователна личност на света. В приятелския си кръг, в любовта или на работа, навсякъде тя с лекота приема ролята на вдъхновяващ и благороден лидер, на когото всички могат да се опрат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии21 ФЕВРУАРИ 2020

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Тези знаци могат да изпитват силни чувства, но дълго ще бранят сърцето си, преди да допуснат в него нов човек

Зодии15 ФЕВРУАРИ 2020

Първият ретрограден Меркурий за десетилетието ще бъде най-тежък за три зодии

Периодът започва то 16 февруари и ще продължи до 9 март

Зодии10 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

Тази седмица повечето зодии ще изпитват затруднения - след засегнатите ще са зодии Овен, Рак, Лъв и Стрелец

Зодии08 ФЕВРУАРИ 2020

Първата Супер Луна за годината е в зодия Лъв - очаквайте позитивна промяна в ежедневието

Позната е още като "Снежна луна", но противно на името си тя ще стопли отношенията между всички ни