Астро Мания : Зодии11 МАРТ 2022

Петте зодии с най-голяма любов към книгите

Ако търсите препоръка за следващото си четиво, обърнете се към тези знаци

Петте зодии с най-голяма любов към книгите

Любителите на литературата са родени от тези пет зодии.

След като зодията определя нашия характер, тя може да каже и много за нашите навици… включително литературните навици. Кои зодии обичат да се потапят в света на книгите най-често и имат ли любими жанрове – прочетете в статията:

Близнаци

Те са винаги жадни за нови знания, а любопитната им страна ще ги предизвика да прочетат книга от всеки съществуващ жанр. Дуалността им често дори ги кара да не могат да изберат между една единствена книга и наведнъж четат по няколко книги – всяка за всяко настроение.

Жената от всяка зодия в три думи

Дева

Девите са сред най-мъдрите зодиакални знаци и за това могат да благодарят на множеството книги, които са прочели през живота си. Те често приоритизират научаването на нови неща пред забавлението, затова и дори най-тежките книги биха попаднали в техния TBR списък.

Скорпион

Хората от тези зодии са очаровани и заинтригувани от начина, по който светът съществува. Любознателни са и обичат соло заниманията затова и са готови да отделят всяка свободна минута от деня си на някое интригуващо четиво.

Петте зодии с най-голяма любов към книгите

Стрелец

Вечните авантюристи от зодия Стрелец търсят да срещнат нови светове и дестинации всячески, затова и често избират да пътуват с книга. Обичат приключенските жанрове, които успяват да развълнуват сетивата и да погъделичкат желанието им за пътешествия.

Риби

Романтиците в зодиака, Рибите, вероятно заемат най-голям процент от читателите на романтичните новели. Мечтатели са, затова обичат да си се представят в любовните сценарии от книгите и искрено се вълнуват, когато имат възможност да се потопят в очарователния литературен свят.

Най-емоционалните знаци в зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...