Астро Мания : Зодии25 АПРИЛ 2018

Най-подходящите любовници за зодия Телец

Трябва да могат да предложат романтика, но и удобства

Като земен знак, управляван от Венера, Телецът държи на сигурността, удобствата и лукса.

Романтиката не е чужда на мъжете Телци, още по-малко на жените. Напротив, дамите от тази зодия често са много сантиментални и ценят милите жестове на любимия човек. Най-добре е обаче това да се случва в обстановка на комфорт и лукс. Когато любовта и парите вървят ръка за ръка, Телецът е най-доволен.

Най-подходящите партньори за Телеца обикновено са другите земни знаци, както и водните. В това число влизат и хората, които имат силно земно или водно влияние в наталния си хороскоп. А ето и най-добрите попадения:

1 – Телец и Дева

Два земни знака означава двойна доза практичност и стремеж към сигурност. Това може да се окаже проблем и връзката да стане скучна, но обикновено формулата за Телец и Дева работи перфектно. Тяхното романтично и малко старомодно партньорство е основано на отговорността, споделените ценности и упоритата работа за постигане на общо благополучие. А привързаността и доверието помежду им правят секса наистина вълшебен.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

2 – Телец и Риби

Между тези две зодии има кармична връзка. Всеки от партньорите дава на другия точно онова, което му е най-нужно. Телецът е като скала за чувствителните Риби и им осигурява емоционална сигурност, когато изпаднат в някое от своите депресивни настроения. Рибите пък внасят във връзката мечтателност и романтика. В леглото, тяхната нежност отключва вулкана от чувственост, който дреме у всеки Телец.

Истината за зодия Риби

3 – Телец и Козирог

За Телеца любовта е просто химера, ако ги няма общите ценности и най-вече споделените цели в живота. Козирог пефректно разбира това. Нещо повече, този кардинален знак умее да привежда успешно идеите в действие. Това прави съюза на Телец и Козирог перфектен за семейство. С времето, чувствеността в тази двойка не намалява, а расте.

Вие сте един истински Козирог, ако…

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване