Астро Мания : Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Първият ретрограден Меркурий за годината започва от днес, 5-ти март, и ще продължи почти до края на месеца – 28 март. Близнаци, Риби и Дева да внимават.

Когато Меркурий е ретрограден всички сме на нокти какво ще се случи. Комуникацията винаги страда по това време, но това не е изцяло лошо.

Този път планетата попада в Риби, което ще се отрази на всички ни с настроение за вглъбяване в себе си. Ще искаме да се спрем и да преосмислим случващото се в живота ни.

Вместо да бързаме да излезем навън след работа, ще ни се иска да си останем вкъщи и да си дадем равносметка. Можем да потърсим начин да бъдем по-креативни и да освободим художника в себе си.

Лошите ефекти на ретроградния Меркурий ще се отразят на всички ни, но най-засегнати ще бъдат зодиите Риби, Близнаци и Дева. За тях този период може да се окаже много стресов и натоварващ.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Едновременно с това, на 6-ти март Уран преминава в Телец, което ще продължи седем години. Планетата е символ на новото начало, промяната и иновацията, а Телец е зодия, обвързана с пари, изкуство и материално важните неща за нас.

Това не е последният феномен, на който ще се натъкнем тези дни. Всичко това ще се комбинира с новолуние, което също така дава енергия за ново начало.

Заедно с влиянието на Меркурий това ще ни афектира като промени нашите ценности и това, което има значение за нас. Ще видим нова перспектива на случващото се и ще започне нова, макар и малко хаотична, част от живота ни.

Календар на всички Новолуния през 2019-а

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година