Астро Мания : Зодии13 ОКТОМВРИ 2016

Какви за мъжете от различните зодии в брака

Съпругът Овен е много забавен и див, но и егоист, не очаквайте сериозност от Водолеите

Вие сте истински щастливки, ако до вас има един мъж Овен, тъй като той е един изключително забавен, любящ, див и вълнуващ съпруг. Едновременно с това, те обичат нещата да стават по техен начин и си падат малко егоисти.

Добрата новина? Той е лоялен, трудолюбив и ще се прибира всяка вечер по едно и също време. Той е почтен човек и ще можете да разчитате на него. Но едновременно с това е и малко скучен и ще очаква същата лоялност и от вас.

Този мъж може едновременно да бъде най-добрият, но и най-лошият съпруг. Той е страхотен събеседник, интересен и интелигентен е. Но е и много словоохотлив и понякога може да бъде труден за понасяне. Ще иска непрекъснато да му осигурявате разнообразие, а това ще бъде доста непосилно за мнозина.

Този мъж е като едно гальовно плюшено мече. Обича да се гушка почти толкова, колкото обича и... майка си. Да, Раците обикновено са доста привързани към майките си. Лошото е, че той ще има високи очаквания към вас и ще иска да бъде точно толкова добра, колкото е и майка му.

Никога няма да ви е скучно с един Лъв. Той е артист, той е блестящ, динамичен и е страхотна партия за вски купон. Но ако не е в центъра на вниманието, той ще бъде изключително намусен. Този мъж е и страшно суетен, така че се уверете, че имате двойно огледало у дома.

Ако имате нужда от сериозен и организиран човек до себе си, то мъжът Дева е идеалният избор за съпруг. Той винаги е стъпил здраво на земята, обича реда и спазва обещанията си, но понякога може да ви задуши с тази си своя педантичност.

Той е общителен, приятен, романтичен и сладък, но не само за вас, а за всяка дама, която срещне. Тези съпрузи са известни като големи играчи и чаровници, така че внимавайте.

Съпрузите Скорпиони са лоялни, изключително страстни и директни. Никога няма да ви е скучно в леглото и ще бъдете винаги задоволена. Но колкото са добри и мили, така и могат да ви засегнат само с дума. Изключително потайни са.

Те са винаги готови за нови приключения и обожават пътуванията. Те са изключително забавни и интелигентни. За съжаление обаче, те стават ужасни, когато губят. Изключително избухливи са и доста нетактични.

Той е трудолюбив и изключително амбициозен, което го прави чудесен партньор. едновременно с това е и много лоялен, със силна воля и е независим. Но той може да бъде изключително упорит, обичащ да контролира и дори понякога емоционално студен.

Той е млада душа, винаги е готов за купон (както в спалнята, така и извън нея), търси новото и нестандартното в живота. Той обаче може да е доста непокорен и несериозен, мъж, на който не може да се разчита.

Съпрузите Риби са сладки, романтични и страстни, като едновременно са и перфектните слушатели. Те дават сърцата и душите си, но са хора на крайностите. Както са изключително топли към вас, така могат да изстинат внезапно. Човек никога не знае какво може да очаква от тях.

Преди да кажете “Да” е добре да знаете с какъв точно човек се забърквате и какъв ще бъде бракът ви с него.

Звездите са тези, които ще подскажат плюсовете и минусите на мъжете от всяка една зодия и какви ще бъдат те, когато се оженят. Дяли той ще е лоялен, дали ще се грижи за вас, дали ще ви е скучно или пък напротив, бракът ви ще е песен, ща научите тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно