Астро Мания : Зодии06 АВГУСТ 2017

Как тъгува всяка зодия

Девите се затварят в себе си, докато Раците и Рибите нямат проблем да споделят емоциите си

Как тъгува всяка зодия

Везни
Обикновено вие успявате умело да прикриете тъгата си зад своята усмивка. Преструвайки се на щастливи се надявате, че тези чувства ще се махнат по-бързо. Освен това не искате да досадите на никого с лошото си настроение. Това не е особено здравословен начин за изразяване на чувствата, но вие предпочитате така.

Скорпион
В моментите на тъга се чувствате много неспокойни, тъй като не знаете какво да направите, за да се справите. Един от начините, по който действате в тези моменти, е да се отдадете на някакво физическо натоварване като джогинг или секс. Когато увеличите ендорфините обаче, настроението ви моментално се подобрява.

Как всяка зодия се справя с раздялата

Стрелец
Не се възприемате като меланхоличен човек, затова и сте малко изненадани, когато ви обхване тъга. Имате склонност да измисляте теории за това защо се чувствате по начина, по който се чувствате. Разбира се, вие не се оставяте на лошите емоции и правите всичко възможно да проучите начините да се почувствате по-добре.

Как тъгува всяка зодия

Козирог
Не говорите за чувствата си, когато сте тъжни. Не сте и изненадани в тези моменти, защото сте приели, че това е част от човешките преживяваня. Не показвате пред околните какво чувствате или защо. Дори не се и опитвате да разберете откъде е породена тази тъга, просто правите така, че да се почувствате по-добре.

Водолей
Вие не знаете какво да правите, когато сте тъжни, защото по принцип не сте много емоционални. Ето защо, е въможно тъгата да ви свали в един момент. Тогава ще предпочетете да не говорите за това с останалите, тъй като пък те ще поискат да споделят своите неволи с вас.

С какво всяка зодия проваля живота си

Риби
Познавате тъгата, познавате и депресията. Не обичате да страдате и да споделяте, но ако прецените, че ще се почувствате по-добре, ще споделите тревогите си с терапевт или с близък приятел. Обикновено използвате тъгата като катализатор за вашето въображение и насочвате енергията си към някакво изкуство.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март
Зодии24 СЕПТЕМВРИ 2020

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

В няколко думи за това какво ви очаква през новия сезон

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си
Зодии20 СЕПТЕМВРИ 2020

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Не очаквайте от тях да ви говорят сладки приказки

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април
Зодии16 СЕПТЕМВРИ 2020

Три зодии ще просперират в кариерата си, благодарение на септемврийското новолуние

Те ще бъдат най-мотивирани и продуктивни през идните дни

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга
Зодии13 СЕПТЕМВРИ 2020

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Вземете пример от една напълно различния от вас характер