Зодиите и новолунието в Близнаци на 13 юни

Ще усетим положителен стимул за промяна

Новолунието в Близнаци на 13 юни тази година маркира важна повратна точка за всички зодии.

Досега през годината основната небесна енергия беше насочена към опустошаване на всичко старо, ненужно и дисфункционално.

Новолунието на 13 юни носи енергията на новото начало. Това важи особено в работен план, тъй като в същия ден Луната съвпада с осем фиксирани звезди, носещи положителна промяна.

Моментът е стимулиращ в интелектуален аспект, благодарение на Близнаци, а ето и точно какво да очаква всяка от 12-те зодии в дните около Новолунието:

ОВЕН
Новолунието бележи началото на един късметлийски месец за Овните. Ще ви върви в работата и ще се радвате на добри контакти с влиятелни хора. Презаредете батериите си и остатъка от годината ше бъде по-ползотворен.

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

ТЕЛЕЦ
Вашата планета-управител, Венера, е в четвърти дом, управляван от Рак. Затова през следващия един месец може да приявявате много Рачешки черти и да ви се стои повече у дома. Ще изпитвате потребност от уют и може да започнете някакво освежаване, преподреждане или лек ремонт вкъщи.

БЛИЗНАЦИ
За вас времето около Новолунието е време на проясняване. През първата половина на 2018-а имахте чувството, че животът ви е едно препъване в тъмното. Сега е моментът да погледнете с нова яснота на трудните ситуации и да им обърнете гръб. Ще получите нови възможности да приложите талантите си.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

РАК
Новолунието ви подканва към вътрешна трансформация. Старите връзки, психологически зависимости и модели на мислене, с които се самоограничавате, трябва да си отидат. Луната хвърля светлина върху тъмната ви страна, тази, която ви кара да се вкопчвате дори в неща, които ви вредят. Изправете се срещу себе си и победете тази деструктивна тенденция.

ЛЪВ
Блестите ярко и се отдавате на забавления. Новолунието ще бъде хубав период за Лъвовете, подсилвайки царственото им и привлекателно излъчване. Насладете се.

ДЕВА
Луната попада във вашия десети дом и дава мощен тласък на кариерата ви, която досега беше в застой от началото на годината. Изпълнени сте с енергия и амбицията ви се събужда, ще получите и нови професионални възможности. Бъдете фокусирани и успехът ви е гарантиран.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни