Зодиите и новолунието в Близнаци на 13 юни

Ще усетим положителен стимул за промяна

Новолунието в Близнаци на 13 юни тази година маркира важна повратна точка за всички зодии.

Досега през годината основната небесна енергия беше насочена към опустошаване на всичко старо, ненужно и дисфункционално.

Новолунието на 13 юни носи енергията на новото начало. Това важи особено в работен план, тъй като в същия ден Луната съвпада с осем фиксирани звезди, носещи положителна промяна.

Моментът е стимулиращ в интелектуален аспект, благодарение на Близнаци, а ето и точно какво да очаква всяка от 12-те зодии в дните около Новолунието:

ОВЕН
Новолунието бележи началото на един късметлийски месец за Овните. Ще ви върви в работата и ще се радвате на добри контакти с влиятелни хора. Презаредете батериите си и остатъка от годината ше бъде по-ползотворен.

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

ТЕЛЕЦ
Вашата планета-управител, Венера, е в четвърти дом, управляван от Рак. Затова през следващия един месец може да приявявате много Рачешки черти и да ви се стои повече у дома. Ще изпитвате потребност от уют и може да започнете някакво освежаване, преподреждане или лек ремонт вкъщи.

БЛИЗНАЦИ
За вас времето около Новолунието е време на проясняване. През първата половина на 2018-а имахте чувството, че животът ви е едно препъване в тъмното. Сега е моментът да погледнете с нова яснота на трудните ситуации и да им обърнете гръб. Ще получите нови възможности да приложите талантите си.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

РАК
Новолунието ви подканва към вътрешна трансформация. Старите връзки, психологически зависимости и модели на мислене, с които се самоограничавате, трябва да си отидат. Луната хвърля светлина върху тъмната ви страна, тази, която ви кара да се вкопчвате дори в неща, които ви вредят. Изправете се срещу себе си и победете тази деструктивна тенденция.

ЛЪВ
Блестите ярко и се отдавате на забавления. Новолунието ще бъде хубав период за Лъвовете, подсилвайки царственото им и привлекателно излъчване. Насладете се.

ДЕВА
Луната попада във вашия десети дом и дава мощен тласък на кариерата ви, която досега беше в застой от началото на годината. Изпълнени сте с енергия и амбицията ви се събужда, ще получите и нови професионални възможности. Бъдете фокусирани и успехът ви е гарантиран.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети21 ЮНИ 2018

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Мъжете от един земен знак се оказват най-големите измамници

Астро съвети15 ЮНИ 2018

Малко хора знаят това за зодиите

Клишетата за отделните знаци водят до широко разпространени заблуди

Астро съвети29 МАЙ 2018

Пълнолунието на 29 май носи емоционално изцеление

4 зодии ще усетят влиянието й най-силно

Астро съвети23 МАЙ 2018

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Открийте партньора, с който ви очакват незабравими нощи