Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Открийте партньора, с който ви очакват незабравими нощи

Какво можете да научите за своя сексуален апетит от Слънчевия ви знак?

Земните знаци искат да усещат сигурност и да изпитват доверие към хората, които ги заобикалят.
Огнените знаци са страстни и обичат предизвикателствата. Те са пламенни и готови на всичко.
Въздушните знаци обичат да умуват. Те знаят как да играят ментални игри. Търсят вдъхновение за въображението си.
Водните знаци харесват гушкането, но и горчивия край, тъй като ги намират за абсолютно необходими.

Какво очарова знаците, какви са фетишите им и най-добрите им съвпадения?

ОВЕН

Сексът за Овена е вълнение, приключение, екшън. Овенът е романтичен и емоционален, винаги иска да бъде пръв. Той е пламенен любовник и обича “ловуването”. Но ще изневери, ако се отегчи. Сексът е пълноценен, страстен. Овенът е ексцентричен, обича мръсните думи, прошепнати в ухото. Ревнив, но и малко садистичен. Превръща фантазиите в реалност. Прави любов на най-нетрадиционните места и иска да развълнува партньора. Поема инициатива, но е нетърпелив и склонен към егоизъм.
Малко е трудно да разпалиш страстта му. Остави го да те защитава и да почувства, че доминира. Никога не споменавай, че сексът с него трябва да се разнообрази, защото ще потърси признание на друго място.

Най-добрите еротични комбинации:

С Лъв: ако и двамата овладеят стремежа си към пълна независимост.
Със Стрелец: експлозивна секс комбинация.
С Везни: също, еротика като фойерверк.
Със Скорпион: ако Скорпионът понесе неговата нужда от свобода, Овенът ще се отблагодари с много страст.
С Риби: допълват се един друг.
С Близнаци: отворени по един иновативен начин.

ТЕЛЕЦ

Телецът прави консервативен секс и не обича залитанията за една нощ. Той иска интимност и качество, иска да дава и да получава. Той е лоялен и изисква лоялност в замяна. Уважавате нуждите си. Романтиката го успокоява и му помага да се развива. Полага усилия да събуди емоциите на партньора си. Слабост му е сексът след добра вечеря. Може да целува и гали с часове. Обича целувките по врата и шепота на ухо, дългата предигра. Издръжлив е. Прави невероятно чувствен секс и не си пада по садо-мазо изпълненията, не харесва насилието и агресията. Пленяват го естественият аромат на тялото сексът сред природата. Комфортът му помага да изрази чувствеността си.
Бъди дръзка в разпалването на страстта му.

Най-добрите еротични комбинации:
С Рак: всеки се грижи за другия. Това е дълга, красива връзка.
С Дева: развива се с бавно темпо.
С Везни: добре баланасирана връзка с любов и търпение, ако Телецът не се стреми към обсебване.
Със Скорпион: изключително страстна връзка, ако сте спокойни и уравновесени.
С Козирог: двамата искат едни и същи неща, допълват се един друг.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци притежава комуникативният талант, който привлича всеки. Сбъдва фантазиите си, дори и да са шокиращи. Иска малко повече от “добър” в леглото. Създава паралелни връзки, за да обогати опита си. Той възприема секса като физическо обновяване и нужда, без това да значи обвързване. Обича разговора преди секса, иска разнообразие и да го прави навсякъде. Флиртува безсрамно. Обича тройки, просто пробва. С богато въображение е, обича целувките, масажите и говоренето по време на акта. Сексът променя настроението му. Иска предизвикателства, иска неуморен и с богато въображение партньор. Най-възпламеняващите зони са ръцете му.

Най-добрите еротични комбинации:
С Овен: и двамата са приключенски настроени.
С Лъв: подходяща двойка, когато помежду им има уважение и истинска любов.
С Везни: дават си свободата, от която се нуждаят.
Със Скорпион: много добър секс, ако Скорпионът с ревността си не ограничи свободата на Близнака.
С Водолей: подхождат си, любовта и уважението изискват време.

РАК

При Рака не се получава, ако няма еротично усещане. Той иска романтика, за да се почувства пълноценен. Търси увереност, стабилност. Първоначално е малко срамежлив, но когато навлезе във фазата на интимност и доверие, разкрива талантите и предпочитанията си. Най-добрият секс с него е след добро хапване. Привлича хора, които ценят високо семейството и децата. Романтичен и чувствителен е и иска да задоволи партньора си. Добра компания е. Грешният избор в любовта направо го убива. Комплиментите, прегръдките и целувките дразнят приятно еротичния му апетит. Справя се по-добре на тъмно, докато тя обича секса във вода, но и на удобни места. Може да го прави цяла нощ. Той иска да живее в приказка. Любвеобвилен и страстен е. Има фантазии, нарисувани от книгите и филмите. Не харесва порното. Чувствителна еротична зона са гърдите.
Обсъждайте проблемите и той ще покаже благодарност. Не го притискай и не бъди нетърпелива.

Най-добрите любовни съвпадения:
С Телец: и двамата търсят сигурност и хармония, пасват си сексуално и могат да създадат дълготрайна връзка.
С Лъв: ако Лъвът приеме връзката сериозно, ще успеят.
С Дева: помагат си взаимно, има сигурност и стабилност, проявяват грижа и любов един към друг.
Със Скорпион: много добра връзка, допълват се успешно.
С Риби: секс с перфектна продължителност, двамата уважават чувствителността на другия и баланса.

ЛЪВ

Лъвът живее интензивно, с похот и страст. Сексуално ненаситен е. Трябва да се чувства желан. Когато е в плен на сексуалната химия, се влюбва и обича. Прави всичко възможно, за да предложи удоволствие. Той иска да бъде най-добрият. Импровизира и търси. Изисква похвала и признание. Харесва му да контролира ситуацията. Изразява любовта си публично. Той иска да се влюбиш в него, в противен случай ще се откаже. Излъчва сексуална аура. Обича суровия секс, масажите. Фен е на секса на луксозни места в приятна атмосфера. Не се скъпи на комплименти към него.

Най-добрите еротични комбинации:
С Овен: ако намерят баланса, ще се получи много добра връзка.
С Близнаци: подходяща комбинация, ако Близнаци не накърни имиджа на Лъв.
С Рак: обграждат един друг с любов и отзивчивост.
С Везни: ще са добре, ако успеят да открият баланс.
Със Скорпион: добър секс, ако има разбиране и толерантност.
Със Стрелец: добра дългосрочна връзка и сексуална химия.

ДЕВА

Девата разчита на сексуалните си импулси. Харесва хора с чувство за хумор. Иска партньор, който се доверява. Харесва обаче и приключенията за една нощ. Стабилен е, консервативен, внимателен, любител на чистотата. След добър секс предпочита да заспи, защото не признава романтиката. Очарова с елегантност и спокойствие. Спонтанен е и разсъблича с очи. Сексът е игра, той забелязва, ако отхвърлиш и най-малкия му недостатък. Любовник, който иска да покаже ексцентричните си идеи, но често се оказва несъвместим с партньора си, защото се вглежда твърде много в детайлите и пропуска спонтанността. Вълнува се от хора, които имат самоконтрол. Еротичен е, дори когато решава проблемите от всекидневието. Въпреки че не харесва романтиката като цяло, романтичната вечеря и флиртът ще го отведат в леглото. Обича секса сред природата. Изисква невероятен интерес. Винаги взима предпазни мерки. Чувствената му зона е коремът, а ключ към успеха са любезността и оригиналността.

Най-добрите еротични комбинации:
Със Стрелец: ако успеят да напасната темпото си.
С Рак: дългосрочна връзка, в която и двамата се наслаждават на секса.
С Дева: те разбират сексуалната и емоционална сфера и това е предпоставка за добра връзка.
С Риби: ако Девата е отворена към нуждите на Риби, всичко ще бъде наред.
С Козирог: много добър секс и връзка, ако Девата не хленчи, а Козирогът не я пренебрегва.

ВЕЗНИ

Мъжът Везни е романтичен, емоционален и чувствен. Уважава нуждите на другите. Обича приятната атмосфера. Знае как да разпали усещанията. Не обича екстремните пози, които изискват усилия и физическа активност. Дава повече, отколкото взима. Не споделя лесно сексуалните си фантазии. Той е нежен и прикрива някои неща, за да не нарани партньора си. Сексът е трупане на опит и му харесва да го прави навсякъде. Говори по време на акта и очаква половинката му да поема инициатива. Добър съпруг е. Търси хармонията. Иска качество, ласкателство и малки удоволствия, без бързане. Интересува се от външния вид. Ненавижда грубостта. Чувствени еротични точки са кръста, бедрата, а ключът към успеха са нежните намеци.
Ако е пренебрегван, ще изневери, за да си получи одобрението.

Най-добрите еротични комбинации:

С Овен: ако има сексуална съвместимост, ще успеят във връзката си.
С Телец: любов и добър съвместен живот, особено при положение, че Телецът иска да притежава.
С Близнаци: любов и щастливо бъдеще.
С Лъв: добър секс, но и двамата трябва да използват дипломация и разбиране.
С Везни: добър секс, ако и двамата търсят независимост.
Със Стрелец: много добра сексуалност, тъй като всеки има каквото другият иска.
С Водолей: перфектна комбинация, много добър секс, здрава връзка, допълват се идеално.

СКОРПИОН

Сексът за Скорпион е без граници, задръжки и табута. Сексът е сила и вдъхновение. Скорпионът е страстен, флиртаджия, който иска да реализира желанията си. Обича приключенията, но се разкрива бавно. Той е обсебващ и труден за разбиране, защото крие чувствата и мислите си. Провокативен и секси е, ожесточен и страстен любовник, лоялен и надежден спътник. Сексът е емоция. Има силна сексуалност и задоволява своя партньор докрай. Чрез секса изследва дълбините на душата. Изтезава обекта на желанието си. Любовта, похотта и либидото са важни за него. Перфектен любовник е, знае как да дава, но и да взима. Познава тънкостите на секса и експериментира. Иска да контролира. Изисква повече от сексуално привличане. Има нужда от емоционално обвързване. Харесва чувствения масаж и музиката. Иска пълно сексуално удовлетворение. Чувствителните зони са половите органи. Носи секси бельо, когато си с него. Само един поглед ще го възбуди. Не го карай да ревнува, ще си отмъсти. Ако го мамиш, ще го загубиш.

Най-добрите еротични комбинации:
С Овен: динамична страст в комбинация с желание.
С Телец: страстна връзка, но бъдете внимателни за избухливи реакции.
С Близнаци: добър секс, но Скорпионът трябва да намали завистта.
С Рак: много добра връзка, която се справя с несигурността и ревността.
С Лъв: добра сексуалност, но несигурен край.
Със Скорпион: експлозивна, динамична двойка.
С Козирог: много добра еротична, балансирана връзка с бъдеще.
С Риби: много добър секс, взаимно се допълват.

СТРЕЛЕЦ

Сексът за Стрелеца е игра, която изисква промени. Сексът не означава дълбок взаимен респект за свободолюбивия Стрелец. Лесно забравя партньора си и продължава със своите си дейности. Не се интересува толкова задълго, но пък външният вид и личността трябва да вълнуващи и разтърсващи. Той е щастлив, закачлив, приключенски настроен, с въображение, див и страстен любовник. Интересува се от качеството и количеството. Обича да ловува. Той е неукротим и взискателен, обича да прави любов навсякъде. Преди акта иска разговори и забавление. Обича странното и непредсказуемото. Опитва се да изживее всичко. Перфектен любовник, идеалист, който иска да бъде уважван. Не иска потисничество. В общи линии, търси партньорство и секс с приятелка. Ерогенни зони са бедрата. Ключът към успеха със Стрелеца е в приключенския дух.

Най-добрите еротични комбинации:
С Овен: много добър секс, но без бъдеще.
С Лъв: много добър секс, общи интереси, успешна дълготрайна връзка.
С Везни: добра сексуалност, добра връзка, ако Стрелецът не лети твърде високо.
С Водолей: добър секс, общи интереси и бъдеще.

КОЗИРОГ

Козирогът иска да се чувства уверен и сигурен. Може да изглежда хладен и труден в началото, но после проявява хумор и динамизъм. Иска изключителна и стабилна връзка. В него има сила и жар, но не е отворен към разнообразни изживявания, нито има въображение. Знае как да крие чувствата си. Има интензивни сексуални нужди, може да прави любов цяла нощ. Разговорите и филмите го възбуждат. Когато е обвързан, е верен. Има сила, увереност, сладък е и сантиментален. Обръща внимание на външния вид, но не обича прекалено предизвикателни секси дрешки. Бързо загрява и няма спирачки. Гледа порно, за да черпи опит. Възприема го за учител в секса. Взаимоотношенията не са му приоритет, той иска да има контрол и не обича крайностите. Ако се усети ангажиран, това ще предизвика проблеми с ерекцията, с които ще се справите без натиск. Той иска верен и лоялен партньор. Под повърхността на спокойствието тлее пламък, който ще се разгори в подходящото време. Чувствителни зони са коленете.

Най-добрите еротични комбинации:
С Телец: много добър секс, искат едни и съши неща, имат бъдеще заедно.
Със Скорпион: добра еротична комбинация, разбират се и балансират времето си заедно.
С Козирог: любовна съвместимост, има разбиране, но трябва да има и примиряване.
С Риби: много доби взаимоотношения и секс.

ВОДОЛЕЙ

Сексът за Водолея е игра, която качва адреналина. Флиртува и търси изживявания с различни хора. Отегчава се лесно. Сексът и емоциите за него са две отделни неща. Стимулират го умът и духът, не външният вид. Предпочита изобретателността и забавлението в секса. Обича бързината и удоволствието. Отворен е към всичко. Иска оригинален и ексцентричен партньор. Крие чувствата си, за да се защити, с него никога не знаеш какво мисли и чувства. Харесва порочните игри. Не обича да се чувства потиснат. За да стигне до леглото, трябва да види силно желание. Иска свобода и уважение. В секса понякога е разсеян, а след това обикновено заспива. Не живее по стандартни правила. Мисли за здравето и предпазните мерки. Чувствителни точки са прасците и глезените. Ако имаш емоционални изисквания, ще си тръгне.

Най-добрите еротични комбинации:
С Близнаци: много добър секс, но няма уважение, все пак има възможност за добра дългосрочна връзка.
С Рак: добър секс, но Водолеят трябва да успокои несигурността на Рака.
С Везни: много добра сексуалност помежду им, връзка без рутина.
Със Стрелец: много добър секс, общи интереси, връзка, която ще оцелее във времето.
С Водолей: разбират се много добре, чудесни взаимоотношения, страхотен секс.

РИБИ

За Риби сексът означава съюз на тяло и душа с човека, когото обича. Първоначално той е срамежлив и плах. С времето ще се превърне в любящ мъж, силно емоционален и с богато въображение. Не обича вулгарностите. Романтичен е. Предлага алтернативно удоволствие, защото знае как да проникне в душата на партньора. Прави всякакви услуги. Иска винаги да живее в приказка. Чудесен любовник е. Сексът и любовта за него са едно и също. Чувствеността е страхотна. Обича шепота в ухото, импровизациите, секса във вода. Той иска всичко да е перфектно и нищо да не го безпокои. Мечтател без задръжки, когато обича. Ерогенните му зони са стъпалата. Гледай с него романтичен филм, насладете се на хубава вечеря и на нощ, пълна с любов. Той иска прегръдки, внимание и хубаво вино.

Най-добрите еротични комбинации:

С Рак: всеки се грижи за другия, има баланс и любов, всичко е идеално.
С Дева: ако Девата издържи на чувствителността му, всичко ще бъде наред..
Със Скорпион: приятна двойка, много добър секс.
С Козирог: много добър секс, добра връзка с бъдеще.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.