Ретрограден Плутон от 24 април събужда тайните сексуални желания

Ще се изправим пред “скелетите в гардероба”

Ретрограден Плутон от 24 април ще събуди скритите ни сексуални желания и фантазии и ще хвърли светлина върху онова, което крие подсъзнанието ни.

Не изпадайте в паника от думата ретрограден – планетата Плутон, за разлика от Меркурий, няма външни проявления, когато е в ретроградна фаза. Той няма да доведе до неприятни събития, а по-скоро ще ни активира на несъзнателно ниво.

Плутон е планетата на тайните импулси, на онова, което се крие под повърхността. Свързва се и с кармата, със смъртта и със секса.

Ретроградният Плутон и “скелетите в гардероба”

От 24 април до 3 октомври, Плутон ще ни предизвика да отправим поглед навътре. Дълбоко във всеки от нас има некотролируеми страхове, стари емоционални травми, скрити желания и импулси. Именно тази страна от човешката същност е на фокус по време на ретрограден Плутон.

Имаме шанс да задълбочим познанието си за себе си, както и да направим връзките си по-силни. От друга страна хората, които досега не са вложили енергия в битката с вътрешните си демони, ще трябва да се изправят пред тях и процесът може да бъде болезнен.

Тайните сексуални желания се събуждат

Ретрограден Плутон в знака на Козирога значи, че скритата ни сексуална същност ще напомни за себе си. Какво общо има Козирогът със секса? Всъщност, този практичен и амбициозен земен знак има много силна сексуална същност и голям апетит за секс. Марс, планетата на първичната сексуалност, е в екзалтация именно в Козирог.

Сексуалните ни импулси могат да станат трудни за контролиране през този период. Можем да се впуснем в осъществяване на най-дълбоко скритите си фантазии. Има обаче и риск от “забранени” връзки, любовни триъгълници и драма. По-добре стойте далеч от подобни конфигурации и се доверявайте на разума си.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Бягайте от мъжете от тези две зодии

Какви са мъжете от различните зодии в брака

Какво трябва да знаете, ако имате връзка с мъж Скорпион

За още Зодии, звездни новини, съвети за красота, мода и диети, последвайте ни сега във Фейсбук.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Астро съвети09 МАЙ 2019

4 зодии, които обичат лошите момчета

Тези жени са твърде подвластни на фантазиите си за страстна и изпепеляваща любов. И в реалността често се парят

Астро съвети30 АПРИЛ 2019

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

Ако си обичате мъжа, приемете го с неговия "чаровен" недостатък