Мъжете Лъв, Скорпион и Козирог са най-верни

Кои зодии изневеряват най-често и защо?

Гордият и честен Лъв, лоялният Скорпион, който мрази половинчатите неща и Козирогът, който винаги се стреми към стабилност.

Това са трите мъжки зодии, които рядко се оказват въвлечени в изневяра. Да кривне от правия път обаче може всеки – научете повече за това кои зодии най-често мамят, защо се случва и как може да се избегне!

Овен
Ако Овенът изневерява, то е защото търси повече емоции и вълнения, които в сегашната му връзка не му достигат. Родените под този знак са атлетични и постоянно в движение и ако не можете да им смогнете на темпото, могат да се принудят да продължат без вас. Освен това Овенът има голямо его, което винаги има нужда от внимание, затова, ако му го осигурите, ще ви бъде верен.

Телец
По природа родените под знака на Телеца са много верни и ако някога се изкушат да изневерят, то вероятно е защото подозират, че половинката им кръшка. Но в същото време те са много страстни и биха се поддали да изневерят и само заради самото удоволствие. Ако се намирате във връзка с Телец и го правите щастлив както физически, така и емоционално, няма да имате подобни проблеми.
Близнаци
Неспирните Близнаци имат нужда от интелектуална стимулация от страна на своите партньори, затова винаги трябва да има нещо във връзката, което ги интригува. Ако Близнакът изневери, много е вероятно да е само на емоционално ниво, под формата на обаждания, съобщения и имейли, отколкото физически контакт. Ако не губите емоционална връзка и непрекъснато има какво да обсъждате, Близнакът ще ви бъде верен.

Рак
Чувствителните Раци рядко изневеряват, освен ако не са прекалено влюбени в друг. Родените под тази зодия често имат ниско самочувствие и факта, че някой друг ги намира за привлекателни, може да поласкае егото им. Ако вашият Рак не се чувства достатъчно обичан, също може да потърси внимание на друго място. Демонстрацията на чувства, която ги кара да вярват в качествата си, е най-добрият начин да ги задържите до себе си.

Лъв
Точно като родените под знака на Овен, Лъвовете са огнен знак, който милее за драма и вълнения. Плюс това винаги трябва да са в центъра на вниманието и да са най-добрите в това, което правят – една от причините, поради които мъжете Лъвове са смятани за добри любовници. Ако сексуалният им живот е достатъчно разнообразен и са уверени във факта, че партньорката им се чувства прекрасно в техните обятия, рядко ще потърсят ласки на друго място.

Дева
Девите са много сериозни и често прекаляват с критиката към самите себе си, но са доста земни и верни на половинките си. Ако изневеряват, то е защото не получават достатъчно внимание или пък половинката им ги критикува прекалено. Те са лоялни, но изискват същото в замяна, затова ако не срещат любов и разбиране в отсрещната страна, ще ги потърсят на друго място.

Везни
Този романтичен знак се чувства в хармония със себе си и приема обвързването много сериозно, затова изневерите не са често срещани при тях. Въпреки това са много позитивно настроени към всичко наоколо и обожават да излизат и да флиртуват, затова понякога се озовават в ситуация, в която флиртът преминава границата. Връзките, в които двойките се забавляват заедно и си осигуряват достатъчно внимание, са точно техен тип.

Скорпион
Скорпионите са толкова мрачни, мистериозни и страстни, и доста често това ги свързва с изневери, но невинаги обвиненията са с право. Те са много затворени в себе си и не обичат да споделят и това понякога провокира съмнения в половинките. Скорпионите могат да бъдат много лоялни, но имат много силни физически нужди и жадуват вълнения. Най-добрият съвет? Не се притеснявайте да се развихрите малко повече в спалнята – така ще задържите Скорпиона завинаги.

Стрелец
Точно като Овните и Лъвовете, страстният Стрелец се нуждае от много екшън и приключения, а това важи и в спалнята. Винаги са в движение и преследват нови приключения, ето защо е особено трудно изобщо да ги накарате да се обвържат, затова, когато го направят, го приемат много сериозно. Флиртовете им могат “без да искат” да ги въвлекат в проблеми. Ако споделяте страстта на своя Стрелец за приключения и не вредите на свободата им, те могат да бъдат много лоялни партньори.

Козирог
Спокоен, лежерен и подреден – Козирогът е лоялен любовник, защото притежава дисциплината и контрола, които са нужни, за да се предпази от изневярата, дори да бъде изкушаван сериозно. От партньорите си те изискват уважение и похвали, затова ако не се постараете да ги обсипвате с комплименти и да ги убеждавате колко специални са за вас, като нищо ще потърсят тези неща на друго място. Те са прекалено честни и горди, за да изневеряват, и ако това се случи, просто ще сложат край на връзката, вместо да мамят.

Водолей
Откъснати от околния свят, интелектуалци и непоправими романтици, Водолеите имат огромна нужда да чувстват, че са важни за някой и някой ги обича. От друга страна, понякога толкова се увличат в идеите си и собствените си терзания, че сами пренебрегват партньора си и се оказват жертви на изневери. Водолеят е най-непредсказуемият знак, затова се постарайте и любовта ви да е също толкова непредсказуема, и той няма да има причина да си тръгне.

Риби
Мечтателите на зодиака имат развихрено въображение и безкрайни фантазии за обречена, но вечна любов. Тяхната жажда за история като от приказките може да стане причина веднъж щом връзката се превърне в нещо по-сериозно, да им доскучее и да се почувстват нещастни. Ако им осигурите достатъчно романтика и непрекъснато им доказвате, че те са любовта на живота ви, никога няма да си тръгнат от собствената си “и заживели щастливо до края на дните си” история.

Още за зодиите:

Двата типа хора от всяка зодия

Какво не харесват в една жена мъжете според зодията си

Всяка от зодиите в 6 думи

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети28 МАРТ 2020

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец и Водолей са сред най-свободолюбивите знаци, а Дева и Риби никога не са напълно удовлетворени

Астро съвети15 МАРТ 2020

Лесно отслабване според зодията

Докато Телците качват килограми и от въздуха, то Близнаците смъкват с лекота. Какво обаче важи за останалите от Зодиака?

Астро съвети10 МАРТ 2020

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Научете значението на всяка от личните планети в астрологията

Астро съвети08 МАРТ 2020

Пълнолунието в Дева ще промени любовния ви живот

Везни и Риби ще усетят влиянието му най-силно