Любовен хороскоп за 2014

Много възможности за флиртове и еротика през годината, но предстоят и сериозни дилеми

Много флиртове, еротика, важни решения в любовта и променливи ситуации вещае любовният хороскоп за 2014-та.

Много от зодиите ще изживеят изпепеляваща любов, при това от пръв поглед, но тя не значи непременно нещо трайно.
Важни моменти предстоят на Овен, Везни, Рак и Козирог. На тест ще бъдат поставени любовните отношения на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. За Близнаци, Дева, Стрелец и Риби любовната игра ще бъде динамична и ще носи много удоволствие.

Овен

Страстни сте, време е да оползотворите енергията си. Влюбвате се мигновено, но и също толкова внезапно си тръгвате, ако любимият не задоволи очакванията ви. Лесно се въодушевявате, не знаете как да натиснете спирачката. Сякаш целта ви е да изживеете всичко с много страст.

Първата половина на 2014-та ще ви поднесе коктейл от емоции, за което ще са ви необходими здрави нерви. Марс е във Везни, което е предпоставка за трудни решения, може би дори раздяла. Втората половина на годината обаче може да ви донесе неочаквана любов и сериозно обвързване.

Телец

Любовта ви поддържа през тази година. Изживявате страстни моменти, без да действате твърде импулсивно. Емоциите са ви необходими като храната. Чувствата ви узряват бавно и постепенно и пак така бавно гаснат. Упорити сте и търпеливо си постигате своето. 

2014-та ще бъде за вас година на важни решения. Плутон и Сатурн работят в тази насока. Ако не сте обвързани, още през април ще се запознаете с някого, който може би ще остане за постоянно. Юпитер е в Лъв във втората половина на годината – подходящ период, в който да създадете семейство.

Близнаци

Влюбвате се лудо и без колебание демонстрирате любовта си. Общуването е вашето оръжие. Думите ви попадат право в целта. Преследвате обекта на желанието си, но не допускате да бъдете обсебени. Тръгвате си и се връщате с вярата, че възможностите ви са неограничени. 

През първата половина на 2014-та Марс във Везни благоприятства връзката ви или създава такава. През пролетта обаче ще имате проблеми, които ще провокират половинката ви да пожелае други жени. Самотните представителки на Близнаци имат шанса през втората половина на годината да се влюбят силно в човек, с който ще създадат семейство. Действайте разумно, защото в края на годината Сатурн навлиза в Стрелец и създава предпоставки за раздели.

Рак

Вие сте чувствителни, но не се страхувате да бъдете наранени. Прикрили сте чувствителността си във вашия вътрешен свят. Имате огромна нужда от любов, но не искате да действате импулсивно и да рискувате емоционално. Плашите се от любовта от пръв поглед и потъвате в разочарование, ако приключите връзка. 

Сложните аспекти на планетите през първата половина на 2014-та ще подложат връзката ви на изпитание. Защитени ще бъдат само здраво изградените връзки. Ако не сте обвързана, ще се срещате с нови хора, но отношенията ви ще са без перспектива. Във втората половина на годината нещата се променят като с магия. Недоразуменията се изясняват, а взаимоотношенията се задълбочават.


Прочетете за другите зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето