Днес е най-дългото Лунно затъмнение на века

Очакват ни изключително силни емоции

На 27 юли ни очаква най-продължителното Лунно за тъмнение на 21 век.

“Кървавата Луна” ще продължи четири часа от начало до край. Както всички затъмнения, и това ще насочи фокуса ни към личния живот, семейството и интимните връзки. Емоциите ще бъдат обострени.

Влиянието на Марс

Днешното затъмнение ще има буреносен ефект върху емоционалните ни преживявания. Причината е, че освен в затъмнение, Луната ще бъде и в съвпад с планетата на войната Марс, така че дишайте дълбоко и задръжте нещата под контрол!

Най-силно ефектът ще се усети от представителите на Водолей, Козирог и Лъв. Повече от всички останали зодии те са застрашени от неконтролируем гняв, емоционални изблици, желание за контрол. Съветът към тях, но и към представителите на останалите знаци е да се опитват да релаксират, да не си позволяват да избухват.

Внезапни промени

Лунните затъмнения са време на радикални промени. Може да се касае за промяна на ниво съзнание, но може и да ни засегнат съвсем конкретни обстоятелства и да се почувстваме сякаш “ни издърпват килимчето под краката”.

Явлението съвпада с ретроградния Меркурий

Междувременно на 26 юли Меркурий отново навлезе в ретроградна фаза. Това означава, че трябва да сме подготвени за спънки в комуникацията, проблеми при пътуванията, както и с техниката. Не се препоръчва да се занимаваме с важна документация и да подписваме договори.

Тъй като ретроградният Меркурий този път е в Лъв, някои оот нас могат да усетят влиянието и като прилив на дързост в общуването – по-ясно, по-настоятелно и себеутвърждаващо общуване. Разбира се, възможно е това да подразни околните и да постигне обратен ефект, ако прекалим.

Прочетете още:

Малко хора знаят това за зодиите

4 зодии, които често остават неразбрани

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АПРИЛ 2019

Розовата Луна на 19 април носи яснота за връзките и парите

Зодиите Везни, Овен, Рак и Козирог ще усетят най-силно влиянието му

Астро съвети16 АПРИЛ 2019

Кои са най-мразените зодии?

Хората от тези знаци най-често се оказват в ролята на черната овца

Астро съвети12 АПРИЛ 2019

4 зодии, които са опасни манипулатори

Ако имате близки отношения с тях, бъдете нащрек - неизменно ще дойде момент, в който ще се опитат да ви изиграят

Астро съвети08 АПРИЛ 2019

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.