Звезди : Звезден стил05 АВГУСТ 2022

Даниел Леви е личният стилист на Ким Кардашиян

Какви са триковете, тайните и вдъхновенията на личния стилист на Ким? Ще разберем заедно.

В Instagram името й  е @SuperrrDani. Даниел Леви работи на пълен работен ден като личен стилист на Ким Кардашиян. Тя има почти 97 000 последователи и канал, който отваря най-ексклузивните врати на модната индустрия. Леви говори за методите, триковете и вдъхновенията, които помогнаха за дефинирането на образа на една от най-фотографираните жени някога.

Тайната за изграждане на неочакван, но същевременно последователен образ, според Даниел, е да се купуват дрехи и аксесоари, които отразяват постоянната еволюция на визията – на Ким, в нейния случай. Когато се появи възможност да ги носите на събитие, всичко се получава естествено. Тоалетите не трябва да се разглеждат индивидуално, но е важно да запомним, че трябва да отразяват по-големи идеи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dani Levi (@superrrdani)

Що се отнася до пазаруването, родената в Израел стилистка, казва, че е пристъпила към тази работа благодарение на Том Форд и Карин Ройтфелд. „Всеки има много специфичен тип тяло“, споделя тя. „Най-важно, ако искаме всичко да ви стои добре е да вземете предвид текущата мода и цветовете. Чудесно е всичко да бъде и супер удобно.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dani Levi (@superrrdani)

Даниел Леви разкрива информация за сътрудничеството с Balenciaga

Веднага след това тя каза, че дрехите, носени от Ким, винаги са специално персонализирани за нея. „Тя започна да ме кара да пазарувам в Balenciaga, търсейки не само в магазините, но и в целия архив на марката. Създадохме гардероб от дрехи, проектирани от Демна за Ким. Всички тези визии се превърнаха в настроение.“

И ако от една страна всички знаят за промяната на стила на Ким Кардашиян след развода и с Кание, стилистката и отрече хипотезата за отчуждението й.  Даниел Леви има големи планове за бъдещето в тази индустрия. Самата тя споделя: „Бих искала да рисувам. Рисувам колкото е възможно повече като стилист на Ким, но бих искала да проектирам и ежедневни дрехи. Обичам да творя, това е най-голямото ми забавление.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dani Levi (@superrrdani)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Крис Дженър без грим

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Линдзи Лоън се утвърждава като модна икона
Звезден стил28 НОЕМВРИ 2022

Линдзи Лоън се утвърждава като модна икона

Вчера, днес, както и утре, актрисата продължава да бъде истинско олицетворение на стила, но с изцяло актуализиран гардероб.

Анджелина Джоли носи шикозно палто Max Mara в Ел Ей
Звезден стил25 НОЕМВРИ 2022

Анджелина Джоли носи шикозно палто Max Mara в Ел Ей

Актрисата бе забелязана да напуска популярен веган ресторант в Лос Анджелис, облечена в шикозно палто на италианския моден бранд.

Майли Сайръс на 30: Еволюцията в прическата й
Звезден стил24 НОЕМВРИ 2022

Майли Сайръс на 30: Еволюцията в прическата ѝ

Бившата звезда на Дисни навърши 30 години. Ако трябва да я опишем с една дума, най-подходяща за нея би била: хамелеон.

Сидни Суини като Лизи Макгуайър в рокля на Versace
Звезден стил23 НОЕМВРИ 2022

Сидни Суини като Лизи Макгуайър в рокля на Versace

Хипнотизираща в ретро рокля на модния бранд, актрисата от „Euphoria“ ни припомни епизод от любимия ни сериал с Хилари Дъф.