Звезди : Горещи новини05 АВГУСТ 2022

Кайли Дженър в Милано

Кайли Дженър е в лабораторията в Милано, за да „създаде нова магия“ за нас.

Най-малката от клана Кардашиян-Дженър се завръща, този път за да лети до Милано и да посети една от лабораториите, където се произвеждат продуктите на козметичната й марка Kylie Cosmetics. С поредица от снимки, публикувани в профила й, майката на Сторми и Улф сподели в Instagram, че се намира в италианската модна столица, за да направи „нова магия“. Дали не става дума за нова линия червила?

Най-малката от клана Кардашиян-Дженър се завръща, този път за да лети до Милано и да посети една от лабораториите, където се произвеждат продуктите на козметичната й марка Kylie Cosmetics.

На 24 години, Кайли вече е майка и има свое собствено семейство. Освен това тя е собственик на козметична марка, първоначално създадена като Kylie Lips Kit, защото е посветена изцяло на червилата. След като вече пътува до Италия, само преди няколко месеца, за сватбата на сестра си Кортни с Травис Бейкър, Кайли днес е в Милано. Може би Дженър просто се отбива преди началото на лятната си ваканция, която ще я отведе до някой от островите на Средиземно море.

Кайли Дженър се премени в лабораторна престилка

Съпругата на Травис Скот позира за снимки, инспектирайки процеса по създаване на продуктите от марката й. Както вече казахме тя озаглави снимките си с надписа: „в лабораторията, създавайки нова магия за вас момичета 💕 по-добра от всякога.“

@kyliejenner perfecting new @kyliecosmetics ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Както винаги, някои от нейните 362 милиона последователи останаха скептични относно действителния й принос в процеса като спекулираха, че тя е била там само за снимките. Мнозина пък коментираха липсата на ръкавици, маска и мрежа за коса, което е недопустимо за съответните лабораторни условия.

Любопитни сме да разберем какво е подготвила за нас звездата на Instagram, както от страна на индустрията за красота, така и от страна на любопитните новини.

@kyliejennerdate night 🌹

♬ Streets – Doja Cat

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Крис Дженър без грим

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Джорджина Родригес в Катар: Между плажовете и изложбите
Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2022

Джорджина Родригес в Катар: Между плажовете и изложбите

Моделът кацна в емирството преди няколко дни заедно с петте си деца и сестра си.

Уилям и Кейт с нови невиждани досега кадри от наградите Earthshot
Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2022

Уилям и Кейт с нови невиждани досега кадри от наградите Earthshot

От двореца Кенсингът публикуваха серия от черно-бели снимки на принца и принцесата, направени в Бостън. Сплотени и усмихнати, двамата изглежда изпращат ясно послание към херцозите на Съсекс.

Катрин Зита-Джоунс ръка за ръка със сина си
Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2022

Катрин Зита-Джоунс ръка за ръка със сина си

Актрисата и нейният син Дилън Майкъл Дъглас присъстваха на премиера в Лос Анджелис.

Хилари Дъф ни споделя за минали хранителни разстройства
Горещи новини08 ДЕКЕМВРИ 2022

Хилари Дъф ни споделя за минали хранителни разстройства

Актрисата разсъждава върху труден период от миналото си в австралийското списание „Women’s Health“.