Звезди17 ОКТОМВРИ 2022

Уилям и Кейт между бокса и боулинга

Принцът и принцесата на Уелс присъстваха на благотворително събитие, посветено на спорта.

Факт е, че спортните занимания ни помагат за облекчаване на напрежението и възвръщане на доброто настроение. Истината е добре известна и на Уилям и Кейт. Те често участват в събития и срещи, които се фокусират върху спорта. И така, в края на един много труден месец за британската монархия, принцът и принцесата на Уелс се насладиха на ден, изпълнен със забавление.

И така, в края на един много труден месец за британската монархия, принцът и принцесата на Уелс се насладиха на ден, изпълнен със забавление.

Поводът бе посещение на Copper Box Arena в Queen Elizabeth Olympic Park , в Източен Лондон, за участие в събитие с Coach Core. Това е благотворителна организация, посветена на спорта и стартирана от Royal Foundation през 2012 г.

По повод 10-годишнината от раждането на инициативата, Уилям и Кейт се запознаха с някои от младите хора, сътрудничили си с асоциацията. Същевременно с това се включиха и в няколко спортни сесии. За бъдещия крал бе чудесна възможността да покаже уменията си като футболист, но преди всичко и като боксьор.

По повод 10-годишнината от раждането на инициативата, Уилям и Кейт се запознаха с някои от младите хора, сътрудничили си с асоциацията.

Настоящият принц сложи ръкавиците и започна да нанася удари по боксовата круша с прилична техника. Междувременно съпругата му се забавляваше, разговаряйки с аниматорите, докато играеше боулинг с тях.

Междувременно съпругата му се забавляваше, разговаряйки с аниматорите, докато играеше боулинг с тях.

Много усмивки и спокойна атмосфера с Уилям и Кейт

Обичайно внасящи лекота, принцът и принцесата на Уелс ни показват, че най-трудният период /поне на емоционално ниво/ вече е преминал. Кейт носеше синьо сако във винтидж стил, дело на Chanel. Принцесата го бе съчетала с черен панталон с широки крачоли и топ, добавяйки нотка елегантност към визията си с нежна сребърна огърлица.

Много усмивки и спокойна атмосфера с Уилям и Кейт

Уилям, от своя страна, говори за ползите от спорта, който ни носи  „надежда, връзка и възможност“. Неслучайно въпросната благотворителна организация е основана през 2012 г. Това е и годината на Олимпиадата в Лондон. Е, Уилям и Кейт ни демонстрират за пореден път, че новото начало винаги е възможно.

Е, Уилям и Кейт ни демонстрират за пореден път, че новото начало винаги е възможно.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън предизвика принц Уилям с коктейл

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.