Звезди : Горещи новини12 СЕПТЕМВРИ 2022

Зак Ефрон за безсънието и тежката депресия

Актьорът бе в най-добрата си физическа форма по време на снимките на филма “Baywatch” от 2017 г. , но наскоро разкри, че пътят му до там съвсем не е бил лесен.

Звездата от „High School Musical“ разсъждава върху интензивната си телесна трансформация за филма, с който направи истински фурор на екрана. Особено с коремните си мускули. Зак Ефрон сподели още любопитни разкрития за строгата си диета и рутинни упражнения, които оказват сериозно психическо и физическо влияние върху неговото здраве.

„Започнах да развивам безсъние и изпаднах в доста тежка депресия за дълго време. Нещо в това преживяване ме съсипа. Наистина ми беше трудно да се ориентирам отново“, сподели актьорът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zac Efron (@zacefron)

Зак Ефрон продължи с признанията си

Любимецът на всички дами разкри, че неговата филмова физика не е нещо, което е наистина „постижимо“ в реалния свят. „Просто има прекалено малко вода в кожата ми. Сякаш е фалшива: изглежда като CGI“, обясни той. „И това изисква мощни диуретици, за да бъде постигнато. Така че не е нужно да го правя. Предпочитам да имам допълнителни, знаете, 2 до 3 процента телесни мазнини.“

Зак Ефрон продължи с признанията си

Това не е първият път, в който Ефрон споделя, че няма никакво желание да се върне към старото си плажно тяло. През 2020 г. Зак разкри, че „никога повече не иска да бъде в тази добра форма“, след като най-накрая приключи филма, в който взеха участие още Дуейн Джонсън и Александра Дадарио.

През 2020 г. Зак разкри, че „никога повече не иска да бъде в тази добра форма“

„Наистина, беше толкова трудно. Работите и нямате избор. Имате липса на вода под кожата си и се притеснявате, че шесте ви плочки ще станат четири. Просто е глупаво. Не е истинско. Щастлив съм, че проработи и ми помогна. Може да го направя отново, но само ако си струва и бих изчакал докато се стигне дотам“, сподели звездата.

Зак Ефрон отправи предупреждение и към онези, които обмислят да нагазят в дълбоките, опасни води на недостижимите фитнес стандарти.

Зак Ефрон отправи предупреждение и към онези, които обмислят да нагазят в дълбоките, опасни води на недостижимите фитнес стандарти. „Това е прекалено. Момчета, това не е реалистично. Станах релефен и направих перфектното тяло за този филм, но не искам хората да си мислят, че това е най-добрият начин. Бъдете истински“, предупреди звездата.

Наистина, беше толкова трудно. Работите и нямате избор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зак Ефрон се завръща към „High School Musical“ с любопитна нова снимка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Инид Синклер: Най-добрата приятелка на Уензди Адамс
Горещи новини01 ДЕКЕМВРИ 2022

Инид Синклер: Най-добрата приятелка на Уензди Адамс

Героинята на Ема Майърс е колкоритната антитеза на тийнейджърката.

Кейт и Уилям превземат Бостън на наградите EarthShot
Горещи новини01 ДЕКЕМВРИ 2022

Кейт и Уилям превземат Бостън на наградите EarthShot

На 2-ри декември принцът и принцесата на Уелс ще присъстват на церемонията по връчването на наградите EarthShot.

Майли Сайръс и Макс Морандо по-влюбени от всякога
Горещи новини01 ДЕКЕМВРИ 2022

Майли Сайръс и Макс Морандо по-влюбени от всякога

След края на брака си с Лиъм Хемсуърт, певицата откри любовта в барабаниста на Liily.

Най-подходящата песен за раздяла според Тейлър Суифт
Горещи новини01 ДЕКЕМВРИ 2022

Най-подходящата песен за раздяла според Тейлър Суифт

Според кралицата на музикалния свят в момента това е „You’re so vain“ от Карли Саймън. Оливия Родриго също го потвърждава.