Ванеса Паради за Джони Деп: Той не е насилник!

Какво казаха първата му съпруга Лори и дъщеря му Лили-Роуз?

Бившата жена на Джони Деп и майка на децата му – Ванеса Паради, го защити по повод обвиненията за “домашно насилие” от настоящата му съпруга Амбър Хърд.

Преди седмица тя подаде молба за развод заради непреодолими различия и го обвини в тормоз и домашно насилие. Амбър се появи със синина в съда и заяви, че актьорът е хвърлил телефона си по нея, удряйки я по лицето. После я влачил за косата и й крещял. Ванеса обаче е категорична, че това не може да е истина, заявявайки:

“До всички засегнати,
Джони Деп е баща на двете ми деца, той е чувствителна, любвеобилна и обичана личност. От все сърце вярвам, че обвиненията срещу него са абсурдни. Познавам Джони от толкова години и той никога не е проявявал физическо насилие срещу мен и не е човекът, когото описвате. Прекарах с него 14 прекрасни години!
Честно и откровено,
Ванеса Паради,
27 май, 2016 Г. Лос Анджелис”

Johnny Depp thinks about the good old days

За актьора се застъпи и първата му законна съпруга Лори, която зяви, че Джони никога не я е удрял, не би наранил нито човек, нито животно и дори не повишавал тон. Разбира се, в защитата на Деп се включи и дъщеря му Лили-Роуз. Тя публикува своя детска снимка с баща си в социалните мрежи и написа под нея: “Моят татко е най-милият и обичлив човек, когото познавам! Той никога не е бил нищо друго, освен прекрасен баща за малкия ми брат и мен. Всеки, който го познава, ще го потвърди!”

johnny 2

Мики Рурк и Пол Бетани, с които Деп си е партнирал на екрана в различни филми също се застъпиха за него. “На мен не ми изглежда като насилник. Той е много скромен човек, винаги е бил такъв, джентълмен, никога избухлив”, обяснява Рурк. “Познавам Джони Деп от години и през няколко връзки. Той е най-благият, най-милият и внимателен човек, който познавам. Само казвам…”, споделя Бетани в Twitter.

depp

От своя страна Амбър Хърд твърди, че по време на цялата им връзка Деп е проявявал физическо и словесно насилие към нея. Той бил постоянно пиян и дрогиран и се стягал само по време на снимки, когато гълтал хапчета, за да се вкара във форма. “Той е тиранин, страда от параноя, а изблиците му на гняв ме плашат, страхувам се за живота си”, оплаква се Хърд пред изданието TMZ.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Лана Дел Рей е сгодена... за втори път
Горещи новини31 МАРТ 2023

Лана Дел Рей е сгодена... за втори път

Според последна информация на „Billboard“, певицата се е сгодила за Евън Уиникър.

Люсиен Лависконт ни разкрива повече за Алфи в сезон 4 на „Emily in Paris“
Горещи новини31 МАРТ 2023

Люсиен Лависконт ни разкрива повече за Алфи в сезон 4 на „Emily in Paris“

Актьорът се превърна в любимец на публиката и направи няколко любопитни разкрития за бъдещето на героя си.

Джулия Робъртс блести с нова прическа
Горещи новини31 МАРТ 2023

Джулия Робъртс блести с нова прическа

Актрисата представи новата си прическа в понеделник, 27-и март, присъствайки на презентация на Chopard в Женева.

Jungkook от BTS е новият харизматичен посланик на Calvin Klein
Горещи новини31 МАРТ 2023

Jungkook от BTS е новият харизматичен посланик на Calvin Klein

Младежът бе избран за посланик от американсия моден бранд.