Звезди : Горещи новини05 СЕПТЕМВРИ 2022

Всички са луди по Тимъти Шаламе

Десетки момичета лагеруваха пред червения килим във Венеция, очаквайки тазгодишната сензация.

Чадъри, предпазващи от слънцето и десетки табели, сред които една с надпис: „Тимъти, ще хапнеш ли чиния паста с мен?“… и всичко това в името на автограф или пък селфи с 26-годишния актьор. Да, младежът създаде истински фурор в третия ден от филмовия фестивал във Венеция. Тимъти Шаламе е главният герой в дългоочаквания нов филм на Лука Гуаданино, „Bones and All“.

Сензационният Шаламе бе във Венеция и миналата година, за филма „Dune“, но този път няма Covid мерки и ситуацията е съвсем различна. Феновете със сигурност не се сдържат и селфитата валят едно след друго. В крайна сметка, Тимъти е толкова ентусиазиран от новия си проект, по който работи с италианския режисьор, определен от самия него като „баща“. Партньорството им е изградено на силно и взаимно доверие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Timothée Chalamet (@tchalamet)

Канибализмът и героите, живеещи на ръба, са в центъра на филма на Гуаданино, чието действие се развива изцяло в Америка. А относно усещането за изолация и намирането на собствените му „хора“, актьорът споделя: „Моите хора са тези, които усещам близки до мен.  И могат да живеят навсякъде. Тази година изгубих баба си и знам колко е тежко. Прочетох сценария на този филм за първи път по време на пандемията и усетих още по-силно какво е да си изолиран, да нямаш контакт с другите. Лий и Марен са двама души, които намират начин да израснат чрез любов.“

Сензационният Шаламе бе във Венеция и миналата година

Тимъти Шаламе обясни, че все още не е намерил любов като тази

„Мога да я разбера от гледна точка на семейната и приятелска любов. Аз също изпитвам любов към Лука. За другия вид любов обаче съм още много млад, искам първо да порасна. Любовта между тези двама герои е трагична и наистина много силна“.

Позовавайки се на 80-те години на миналия век, в които се развива действието на филма, Тимъти се фокусира върху привилегиите на успеха, но също и върху мрака, който не може да донесе със себе си. Това, което го плаши, продължи той, е непрекъснатото осъждане, което обикаля социалните мрежи.

Тимъти Шаламе обясни, че все още не е намерил любов като тази

„Да съм млад сега, говоря само от името на моето поколение, това означава да бъда интензивно съден“, добави той. „Не можете да си представите какво означава да израснете под атаката на социалните медии и е облекчение да играя герои, борещи се с вътрешната дилема, без възможността да отидат в Reddit, Twitter, Instagram или TikTok.“

„Да съм млад сега, говоря само от името на моето поколение, това означава да бъда интензивно съден“, добави той.

Младата сензация сподели още: „Не изразявам негативизъм. Можете да откриете вашите хора и онлайн. Но мисля, че е трудо да се живее в наши дни. Ето защо се надявам, че този филм може да бъде много добър пример“.

Младата сензация сподели още: „Не изразявам негативизъм."

ВИЖТЕ ОЩЕ: 79-ти международен филмов фестивал във Венеция: Всичко, което трябва да знаем

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.