Звезди : Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2022

Новият документален филм на Селена Гомес е на път

„My Mind and Me“ ще бъде съвсем скоро в Apple TV и ще ни разкаже историята на шест години в търсене на най-доброто психологическо благополучие.

Премиерната дата все още не е обявена, но феновете на Селена Гомес успяха да видят първи кадри от документалния филм, посветен на живота на певицата, актриса и предприемач, благодарение на предварителен клип.

Името му е „My Mind and Me“, a Apple TV ни обещава, че ще бъде „уникална, сурова и интимна“ история за пътя, който е накарал Гомес, след успехите си в ранна възраст, да промени живота си, като даде приоритет на физическото и психическото си здраве.

Името му е„My Mind and Me“, a Apple TV ни обещава, че ще бъде „уникална, сурова и интимна“ история за пътя, който е накарал Гомес, след успехите си в ранна възраст, да промени живота си, като даде приоритет на физическото и психическото си здраве.

Очаква се филмът да обхване шест години от живота на звездата, опитвайки се да ни даде истинската картина на трудностите, пред които е изправена, включително отмяната на турнето й “Revival” поради психични проблеми, бъбречна трансплантация, лечение на лупус и диагнозата биполярно разстройство.

„След години в светлината на прожекторите“, четем в описанието на документалния филм, „Селена Гомес постига невъобразим успех. Но точно когато е на път да достигне нов връх на популярност, неочакван обрат я отвежда в неизвестното.“

Филмът ще се съсредоточи върху този мрачен период от живота на бившата актриса на Дисни и ще бъде режисиран от Алек Кешишиян, режисьор на легендарния документален фулм за Мадона, „Истина или предизвикателство“, смятан за един от най-добрите музикални филми на всички времена и аплодиран за своята честност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Феновете приветстваха с ентусиазъм презентационното видео, публикувано от Гомес в нейния профил в Instagram. Дори и благодариха за нестихващата й работа във връзка с повишането на осведомеността по проблемите, свързани с психичното здраве.

Феновете приветстваха с ентусиазъм презентационното видео, публикувано от Гомес в нейния профил в Instagram.

Селена Гомес стартира платформата Wondermind

Популярната актриса основа своя собствена марка гримове – Rare Beauty през 2020 г., а наскоро участва във втория сезон на „Only Murders in The Building“. В края на 2021 г., 30-годишната звезда стартира, заедно с майка си Манди Тийфи и предприемача Даниела Пиърсън, платформата Wondermind, предназначена да дестигматизира и нормализира психичното здраве.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Всъщност Селена Гомес има истинска мисия. „Привличането на внимание към психичното здраве чрез медиите или просто говоренето за него без никакъв срам може да бъде полезно. Споделянето ни кара да се чувстваме свободни“, сподели още тя.

Всъщност Селена Гомес има истинска мисия.

Сега новият й документален филм ще продължи развитието в тази насока, разкривайки ни доста неизвестни досега подробности около живота на актрисата. „Моите двадесет години бяха пътуване през красиви, трудни и прекрасни моменти, които никога няма да забравя“, написа звездата през юли, по повод тридесетия си рожден ден. „Всеки един от тях ми помогна и ме направи човека, който съм днес“, сподели още Селена.

„Всеки един от тях ми помогна и ме направи човека, който съм днес“, сподели още Селена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес и Рема с видео към ремикса на „Calm Down“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Фреди Принц Джуниър не е гледал филм със Сара Мишел Гелар в продължение на 15 години
Горещи новини03 ФЕВРУАРИ 2023

Фреди Принц Джуниър не е гледал филм със Сара Мишел Гелар в продължение на 15 години

Според него спойлерите се отразяват зле на брака.

Джулия Фокс показа апартамента си в TikTok
Горещи новини03 ФЕВРУАРИ 2023

Джулия Фокс показа апартамента си в TikTok

Актрисата и модел ни разходи из разхвърляния си апартамент, споделяйки: „Не обичам показното богатство“.

Сара Джесика Паркър: „Не виждам остаряването като нещо, за което да се тревожа“
Горещи новини03 ФЕВРУАРИ 2023

Сара Джесика Паркър: „Не виждам остаряването като нещо, за което да се тревожа“

57-годишната актриса споделя начините, по които се справя с хода на времето.

Джена Ортега е новото лице на Adidas
Горещи новини03 ФЕВРУАРИ 2023

Джена Ортега е новото лице на Adidas

Актрисата ще бъде лицето на първия нов лейбъл, който спортният бранд ще стартира от 50 години насам.