Звезди : Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2022

Оливия Уайлд за холивудския сексизъм и драмата в пресата

„Чувствам се мотивирана да продължа да се боря“, сподели актрисата и режисьор.

Оливия Уайлд e първата жена, която признава, че нейният път към това да стане една от водещите холивудски актриси и жени режисьори е бил далеч по-различен от този на всеки мъж. Номинираната за наградите „Жените в Холивуд“ говори на червения килим именно за това.

Нейните коментари дойдоха след всички забележки по повод филма й „Don’t Worry Darling“. Кейт Берлант я представи, отбелязвайки как стилът й на създаване на филми се откроява от това, което сме силно свикнали да виждаме.

Кейт Берлант я представи, отбелязвайки как стилът й на създаване на филми се откроява от това, което сме силно свикнали да виждаме.

„Имаме нужда от повече гласове като този на Оливия Уайлд в Холивуд“, каза Берлант. „Тя е артист и визионер. И жените в нейните филми всъщност движат действието. Те не са просто декорация на витрини за желанията на мъжете“, допълни още тя.

Имаме нужда от повече гласове като този на Оливия Уайлд в Холивуд“, каза Берлант.

Въпреки че Уайлд само закачливо намекна за драмата около нейния филм, тя все пак го използва като отправна точка, шегувайки се: „Вие не сте жена в Холивуд, докато не помолите да бъдете поставени в медикаментозна кома докато вашето престурне е завършено.“

Въпреки че Уайлд само закачливо намекна за драмата около нейния филм, тя все пак го използва като отправна точка

Оливия Уайлд бе отличена като една от „Жените в Холивуд“ от Elle

По време на речта си на тържеството на списанието в Лос Анджелис, тя разказа за малка част от това, което е преживяла по време на престурнето на „Don’t Worry Darling“ и последиците от него.

Филмът на Warner Bros., разбира се, бе в центъра на много истории за сложните взаимоотношения между Уайлд, нейните звезди Флорънс Пю, Хари Стайлс и Шая Лебьоф, който първоначално трябваше да влезе в ролята на Стайлс.

Оливия Уайлд бе отличена като една от „Жените в Холивуд“ от Elle

Драмата достигна връхната си точка по време на премиертата на „Don’t Worry Darling“ във Венеция, където всички в интернет бяха убедени, че Стайл с наплюл актьора Крис Пайн.

Оливия Уайлд сподели, че на събития като „Жените в Холивуд“ на Elle, където бе отличена заедно с Ариана Де Боуз, Ан Хатауей, Иса Рей, Зоуи Кравиц, Сидни Суини, Сигорни Уивър и Мишел Йео, се чувства „мотивирана да продължи да се бори през адския огън. По някакъв начин всички предизвикателства са част от него, нали, истинските значки на честта са просто нещо, което трябва да се заслужи.“

Актрисата сподели, че на събития като „Жените в Холивуд“ на Elle, където бе отличена заедно с Ариана Де Боуз, Ан Хатауей, Иса Рей, Зоуи Кравиц, Сидни Суини, Сигорни Уивър и Мишел Йео, се чувства „мотивирана да продължи да се бори през адския огън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Оливия Уайлд говори за любовта си с Хари Стайлс

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Ариана Гранде сподели кадри от снимачната площадка на „Wicked!“
Горещи новини28 МАРТ 2023

Ариана Гранде сподели кадри от снимачната площадка на „Wicked!“

Певицата качи снимки от своя „Wicked!“ свят заедно с нейната колежка Синтия Ериво.

Джони Деп започва нов живот в английската провинция
Горещи новини28 МАРТ 2023

Джони Деп започва нов живот в английската провинция

„Тук мога да бъда себе си. Британците са готини и те поздравяват като съсед, без да преувеличават“, споделя звездата.

Защо Рийз Уидърспун и Джим Тот се развеждат?
Горещи новини28 МАРТ 2023

Защо Рийз Уидърспун и Джим Тот се развеждат?

След 11 години брак и едно дете, актрисата и продуцентът са решили да разделят пътищата си.

Лана Дел Рей се отдалечава от драмата с нов албум
Горещи новини28 МАРТ 2023

Лана Дел Рей се отдалечава от драмата с нов албум

Американската певица и автор на песни се завръща с деветото си грандиозно произведение, в един по-спокоен свят, между любовта, мислите и семейството.