Звезди : Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2022

Mahmood представя документалния си филм: „Той казва много за мен“

Победителят от Санремо разказва живота си в документален филм.

Животът на Mahmood се превръща във филм. Или по-скоро в документален филм, който проследява младата, но вече богата кариера на 30-годишния певец. Той постигна небивал успех благодарение на песента „Soldi“, изпята за първи път през 2019 г. на Санремо, където през 2022 г. той участва отново заедно с Blanco.

Mahmood представя документалния си филм: „Той казва много за мен“

Филмът „Mahmood“ на режисьора Джорджо Тести ще бъде в кината до 19 октомври. След това ще бъде качен в стрийминг платформата на Amazon Prime Video. Историята му е разказана с гласа на Алесандро Махмуд /истинското име на артиста/. Неговата „приказка“ е обогатена от думите на някои негови приятели и колеги като Blanco, Dardust и Carmen Consoli.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mahmood (@mahmood)

Документалният филм ще разкаже живота на певеца на „Barrio“, започвайки от детството му в предградията на Милано. След това ще премине към лансирането му в света на музиката, до успеха, който го направи един от най-обичаните италиански артисти, дори в чужбина.

Животът на Mahmood е различен. И с този документален филм той е готов да се разкрие пред света с невероятно смирение, показвайки най-автентичната и невиждана част от Алесандро.

Животът на Mahmood е различен.

„Документален филм със само два издадени албума може да изглежда амбициозно“, призна 30-годишният артист по време на интервю в радио шоу. „Готиното е, че ще покажа много от мен. Винаги се опитвам да кажа всичко чрез песни и музика. Но никога не знам как изглеждам отстрани“, призна Mahmood.

Несвикал да се разкрива пред камерите, и преди всичко да покаже най-близките си хора, започвайки с майка му Анна, най-важната жена в живота на певеца, той все пак прави всичко възможно да намери начин в името на своите фенове.

„Документален филм със само два издадени албума може да изглежда амбициозно“, призна 30-годишният артист по време на интервю в радио шоу.

„Истинската звезда във филма е майка ми“, коментира Mahmood

“Тя никога не се е занимавала с такава работа. Но истината е, че когато е пред камера успява да бъде директна и искрена, сякаш говори с вас. Това е нещо, което бих искал да науча от нея. Искам да притежавам тази спонтанност”, разкри певецът, който въпреки популярността си все още се чувства малко неуверен пред камерите.

„Истинската звезда във филма е майка ми“, коментира Mahmood

Срам, който незабавно изчезва веднага щом излезе на сцената, за да изпълни музиката си. Изключителен пример за това е и неговото турне, което го отведе по целия свят, започвайки с концерт в Париж.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mahmood Archives (@archivesofmahmood)

„Беше много готино да изпълнявам своята музика там. Дори се завърнах да пея в Лондон и Амстердам. В документалния филм има откъси от най-силните парчета от моето чуждестранно турне, но и от италианското, разбира се“, добави изпълнителят, който в края на интервюто си разкри, че е почти готов да публикува нова музика.

В документалния филм има откъси от най-силните парчета от моето чуждестранно турне, но и от италианското, разбира се“, добави изпълнителят, който в края на интервюто си разкри, че е почти готов да публикува нова музика.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Mahmood отпразнува 30 години с документален филм, посветен на живота му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.