Миранда Кер с подаръци за $13 млн. от ухажор

Малайзийският бизнесмен ограбил 6 млрд. долара от федералния фонд за развитие

Миранда Кер е била засипана с подаръци за милиони от своя ухажор – малайзийският бизнесмен Джо Лоу.

Това излиза наяве след като е заведен граждански иск от американското министерство на правосъдието срещу него. Става ясно още, че Лоу е замесен в може би най-мащабното незаконно присвояване на средства в цялата световна история. Той обаче бил особено привлечен от австралийската красавица и не се скъпял да й праща диаманти на стойност над 13 млн. долара. Според данните той започнал да ухажва красавицата още през 2014 година, когато тя се е разделила с актьора Орландо Блум.

Миранда Кер с подаръци за  млн. от ухажор Миранда Кер с подаръци за  млн. от ухажор

Вижте още: Beauty трикът на Миранда Кер, в който ще се влюбите

Той започнал с 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са били изографисани нейните инициали – специален подарък за Свети Валентин. Според експертите, цената му е била около 1,71 млн. долара. Това обаче не било единственото бижу, предназначено за Миранда. Последвал 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, комплект бижута за 2,63 млн. долара и чифт обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност – само милион и половина долара.

Миранда Кер с подаръци за  млн. от ухажор

Вижте още: Какво се крие в гардероба на Миранда Кер?

Очевидно, всички тези подаръци не успели да привлекат достатъчно вниманието на Кер, която миналия месец се омъжи за милиардера Евън Шпигел. Не е ясно обаче дали брюнетката е върнала скъпите бижута.

Власите разкриват, че Джо Лоу е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия, откъдето към момента липсват над 6 млрд. долара. Той използвал парите, за да поддържа високия си стандарт на живот и да прави скъпи подаръци на холивудските си приятели.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили
Горещи новини20 МАРТ 2023

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили

След „Loud Kids Tour“, Дамяно, Виктория, Итън и Томас се готвят да кацнат в Япония, Канада и Съединените щати с „RUSH! World Tour“, първото им световно турне.

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023
Горещи новини17 МАРТ 2023

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023

Това 95-о издание на емблематичната церемония ни показа децата на известните личности, които дефилираха по „червения килим“ в подкрепа на своите популярни родители.

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?
Горещи новини17 МАРТ 2023

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?

Заедно ще открием какво е заглавието, както и какъв е филмовият проект, който ще сложи точка в кариерата на режисьора на „Kill Bill“.