Мода : Новини19 ЮНИ 2017

Първата корица на Парис Джексън за VOGUE

Дъщерята на Краля на попа върви уверено към по пътя на топмоделите

Да изгрееш на корицата на VOGUE е чест, за която много начинаещи модели мечтаят. За 19-годишната Парис Джексън, мечтата вече е факт. 

Блондинката, която подписа договора си с модната агенция IMG само преди няколко месеца, краси юлския брой на австралийското издание на списанието. Парис има и честта да снима с един от най-известните фотографи в бранша, а именно Патрик Демаршелие. Любопитен факт е, че интервюто, което придружава участието на Джексън в списанието, е взето под формата на съобщения, които тя и креативният директор Алисън Венес си разменяли.

Първата корица на Парис Джексън за VOGUE Първата корица на Парис Джексън за VOGUE

В интервюто 19-годишната дъщеря на Краля на попа говори за решението си да влезе в редиците на моделите и желанието й да използва славата си за добро. “Толкова много каузи са близки до сърцето ми и чувствам, че да се боря за хората е мое задължение. Сега, когато модата е основният ми фокус и нещото, в което влагам усилията си, се опитвам да покажа собствената си креативност чрез нещата, които правя,” споделя Парис. “Иска ми се да оставя позитивен отпечатък върху света на модата. Особено що се отнася до медиите и стериотипите в стандартите за красота, които виждаме във всички списания, във всички статии, които четем на телефоните си, на всеки билборд, който виждаме, докато шофираме. Когато младите момичета гледат към мен, искам да бъда човек, за когото родителите им ще кажат, че могат да вземат за пример.”

Първата корица на Парис Джексън за VOGUE

Джексън влезе в семейството на IMG Models през март, присъединявайки се към вече добре известните ни модели с прочути родители: сестрите Джиджи и Бела Хадид, Хейли Болдуин, Кая и Пресли Гербер (децата на Синди Крауфорд), Габриел Кейн Дей Люис и Систин Сталоун. Въпреки фотосесиите за големи издания, Парис все още не е дебютирала на модния подиум. Вярваме, че е въпрос на време. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.