Звезди : Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2022

Лукас Браво: „Красотата е относителна“

Звездата от „Emily in Paris“ говори за своите страсти, връзката си с изкуството и за това колко важна е красотата в неговата работа.

Въпреки че току-що е пристигнал от Маями, Лукас Браво не губи и капка от своя чар и харизма. Актьорът присъства на ексклузивна вечеря в Джеда, Саудитска Арабия, за да отпразнува таланта и креативността на жените в света на кино индустрията.

Въпреки че току-що е пристигнал от Маями, Лукас Браво не губи и капка от своя чар и харизма. Актьорът присъства на ексклузивна вечеря в Джеда, Саудитска Арабия, за да отпразнува таланта и креативността на жените в света на кино индустрията.Въпреки че току-що е пристигнал от Маями, Лукас Браво не губи и капка от своя чар и харизма. Актьорът присъства на ексклузивна вечеря в Джеда, Саудитска Арабия, за да отпразнува таланта и креативността на жените в света на кино индустрията.

„Необходимо е да погледнем по-дълбоко, да се свържем с нови енергии, които ни помагат да имаме по-широка перспектива. Точно това ни дават жените. Сега сме много по-внимателни към разпознаването на уязвимостта на патриархата и опасността, представлявана от токсичната мъжественост. Благодарение на жените в киното сме по-добри хора“, обяснява Лукас Браво.

"Благодарение на жените в киното сме по-добри хора“, обяснява Лукас Браво.

Вероятно ако не беше актьор, Габриел от „Emily in Paris“ щеше да следва друга своя голяма страст – тази към природата. „Може би щях да уча химия, кой знае. От дете винаги съм чувствал необходимостта да разказвам истории: мисия, която, благодарение на работата ми, все пак се превърна в реалност“, добавя актьорът.

Всъщност на 14-годишна възраст Лукас, син на футболния шампион Дейвид Браво и певицата Ева Браво, разбира, че най-добрият начин да открие себе си е да действа. „Чувствах необходимост да изразя себе си, въпреки че по това време не беше лесно. Не знаех кой съм, къде съм и какъв ще стана, но когато имах сценарий и роля, разбирах, че мога да ги използвам, за да задоволя страстта си. Така се и случи“, споделя още любимият ни образ.

Всъщност на 14-годишна възраст Лукас, син на футболния шампион Дейвид Браво и певицата Ева Браво, разбира, че най-добрият начин да открие себе си е да действа.

Киното е живот за Лукас Браво

„Това е моят живот. Разказването на истории е моят живот. Да можеш да дадеш на някого история, която може да му помогне да забрави проблемите и тревогите си за няколко часа, е нещо вълшебно“, обяснява Лукас.

Във въпросното интервю на Браво е зададен следният въпрос: „Помага ли красотата в работата ви?“. А отговорът е пълен със смирени и доза хитрост: „Трябва да попитате някой, който е красив. Красотата е относителна, както и субективна.“

Киното е живот за Лукас Браво

За финал той споделя и най-голямата мечта, която се надява да осъществи рано или късно: „От дете винаги съм бил очарован от Япония. Бих искал да се преместя там за няколко месеца, да изучавам тяхната култура и език. Много бих се радвал.“

Е, какво ни остава, освен да му пожелаем реализацията на тази мечта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Emily in Paris”: Новият трейлър на сезон 3 ни разкрива много

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.