Звезди : Горещи новини10 ОКТОМВРИ 2022

Джейда Смит пише своя книга

Съпругата на Уил Смит обяви, че ще издаде много лични мемоари.

По-малко от година след издаването на биографията на съпруга й, Джейда Смит също реши, че ще създаде свои мемоари. За да ги прочетем ще трябва да почакаме още една година. Точно до есента на 2023 г. Но съпругата на Уил Смит ни обещава, че ще си заслужава чакането.

Каква е причината, стояща зад решението на Джейда? Изглежда, че страниците ще съдържат цялата истина и нищо друго освен истината. Започвайки от това, което целият свят очаква да научи, тоест позицията й по отношение на скандалния шамар.

За тези, които пропуснаха сцената, по време на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ 2022, Уил Смит удари шамар на водещия Крис Рок, който си бе направил неприятна шега с болестта на жена му. Последваха хиляди извинения и коментари в социалните мрежи.

За тези, които пропуснаха сцената, по време на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ 2022, Уил Смит удари шамар на водещия Крис Рок, който си бе направил неприятна шега с болестта на жена му.

Според прессъобшението, представящо проекта, който ще бъде публикуван в чужбина от Dey Street Books, Джейда иска да разкаже за „сложния брак“, който продължава, със своите възходи и падения, вече 25 години.

За Уил това е втори брак, докато за Джейда е първи. От техният съюз се раждат две чудесни деца – Джейдън и Уилоу, на 24 и 21 години. Те следват артистичните стъпки на родителите си, между модата, музиката и киното.

От техният съюз се раждат две чудесни деца – Джейдън и Уилоу, на 24 и 21 години.

„People“ описва новото редакторско начинание на актрисата като „поредица от уроци, научени по време на трудно, но завладяващо пътуване – влакче в увеселителен парк, което преминава от бездната на депресията с мисли за самоубийство до върховете на преоткриване и празнуване на автентичната женска сила.“

Намеренията на Джейда Смит са „да не запази нищо за себе си“

Тя ще започне с нейния нетрадиционен произход от Балтимор –  от дъщеря на двама наркомани до студентка по театър – и ще продължи с паралелизъм в издигането към успеха до влюбването и сватбата с Уил Смит, както и радостното посрещане на майчинството.

Тя е на 26 години, когато, бременна, отива до олтара с Уил Смит. От предателства до отворени любови, те често са стигали до крайната точка на връзката си. Въпреки това техният съюз продължава и изглежда по-здрав от всякога.

Намеренията на Джейда Смит са „да не запази нищо за себе си“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уил Смит за нетрадиционната любов и моногамията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.