Звезди : Горещи новини09 ФЕВРУАРИ 2019

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

“Спомням си, че на няколко пъти личната ми охрана идваше късно през нощта, да провери дали все още дишам”.

В интервюто, което Джъстин и Хейли дадоха за VOGUE, певецът разкри и много интересни и няколко доста мрачни тайни от живота си на поп звезда.

Джъстин искаше да знам, че го хващам в момент, когато се чувства много уязвим. Последното му толкова дълго интервю бе преди 2 години, когато излезе и последният му, четвърти поред албум Purpose”, отбелязва интервюиращият го Роб Хаскел. По повод представянето на албума, Джъстин изнесъл над 150 концерта в 40 държави за 16 месеца, и почувствал, че е на предела на силите си.

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

Бях много депресиран повреме на това турне. Не съм говорил за това, и все още осмислям толкова много неща, които не съм споделял с никого. Бях самотен и имах нужда от време“, обяснява самият Бийбър. Певецът отлага последните си 14 планирани концерта и от тогава си е взел почивка от голямата сцена и пеенето.

Джъстин Бийбър стана моден дизайнер

Разберете, че успехът при мен дойде когато бях на 13 години и нямах възможността да разбера кой съм аз, отделно от образа ми на певец. Затова имах нужда от време да се опозная, да преценя какво искам от живота, какво търся в жената до себе си, все неща, които ти се губят когато си толкова потопен в музикалния бизнес“, допълва изпълнителят.

Но преди да поеме по пътя на себепознанието, Джъстин признава, че е имал много тежки моменти. Певецът не крие, че славата наистина е завъртяла главата му и в пика на своята кариера той е бил изключително арогантен и провокативен. Но поддържането на този начин на живот го е сблъскало и с наркотиците или по-скоро с успокоителните хапчета Ксанакс (Xanax).

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

“В един момент осъзнах, че правя някои неща от които толкова много ме бе срам, че само Ксанакс ми помагаше да се справя със срама. Наркотиците сякаш поставиха един параван между мен и всичко, което вършех”, обяснява Бийбър.

“Положението стана доста критично. Спомням си, че на няколко пъти личната ми охрана идваше късно през нощта, да провери пулса ми и дали все още дишам”.

След този момент, Джъстин решава да си върне живота и да се съвземе. Премества се в дома на един пастор, който с помощта на религията го подтиква да се пребори със зависимостите си. Въпреки че той все още пие алкохол на публични места, от тогава не е използвал никаква наркотици и упойващи вещества.

Въпреки това, певецът имал една друга зависимост, с която дори настоящата му съпруга се сблъскала – сексът. През годините Джъстин е спал с много момичета, за да се почувства жив и когато решава да се “пречисти” от всички зависимости, това включва и въздържанието. 

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

Аз вярвам, че Господ иска да ме предпази от болката. А сексът може да донесе много болка – понякога хората го правят, защото искат да се почувстват по-добре или защото им липсва самочувствие и имат ниска себепреценка. Това го правят и жените, и мъжете. Аз исках да се насоча към Господ и избрах да е по този начин, като това много ми помогна да се върна към себе си“, обяснява Джъстин.

От тогава насам, певецът изпитва трудност да вярва на хората, включително и на Хейли.

Той признава, че дълго време е усещал как хората го използват или са до него, само заради някакви облаги. В основата на всичко това, стои фактът, че той самият не си е вярвал и затова е допускал толкова много грешки, особено във връзките си. И именно тези грешки са му повлияли на начина по който гледа на себе си. Но всичко това е зад него и е нещо върху което той работи всекидневно, особено по отношение на връзката си с Хейли, в която Джъстин открива опора, разбирателство и най-вече любов.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.