Звезди : Горещи новини08 ФЕВРУАРИ 2019

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа

Певецът и съпругата му свалиха всички карти на масата пред VOGUE

Джъстин и Хейли Бийбър дадоха първото си интервю като женена двойка за мартенския брой на VOGUE.

Двамата разкриха много интересни, пикантни и дори шокиращи подробности за връзката и брака си. Въпреки че сключиха брак само 12 седмици след като започнаха да излизат, двойката признава, че това не е първият път когато дават шанс на любовта си.

Джъстин и Хейли отложиха сватбата… отново

Приятелството между тях се заражда преди 10 години, като през 2015-та Джъстин и Хейли решават да преминат на следващото ниво, но връзката им не е толкова сериозна и нещата не завършват добре: “Имаше един период когато ако аз влизах в стаята, той излизаше от нея“, споделя Хейли.

Освен това, Хейли признава, че никога не е била особен фен на Джъстин – докато всички са си падали по него, тя си е мислила, че той е просто сладък, а и в началото разликата помежду им й се е струвала твърде голяма.

Ново двайсет: Джъстин Бийбър ридае за болната Селена

Въпреки това, миналото лято двамата се засичат на религиозна конференция в Маями, като и двамата признават, че именно църквата ги е събрала в този момент. Но драмата помежду им отдавна е изчезнала и Хейли просто е отишла да прегърне Джъстин, а той буквално я е шокирал с думите: “Ние няма да бъдем просто приятели“.

Месец по-късно, Джъстин предлага брак на Хейли.

Нещата между тях се случват светкавично, което поражда съмнения до колко двамата наистина се обичат. Хейли признава, че първите седмици на брака за нея са били изключително самотни. Тя е изпитвала носталгия по дома и родители си, въпреки че не е живяла в родния си дом от години. Може би най-трудно й е било когато бракът с Джъстин й е “донесъл” милиони съпреници и хейтъри. 

“Никой не вярваше в нашата връзка и брака ни, а аз откривах в това толкова топлина и сигурност”, споделя Хейли.

Някои от спекулациите за брака им бяха, че Хейли е бременна и затова двамата са избързали с тази сериозна крачка. Съпругата на Бийбър обаче признава, че в близките години двойката не прави планове за деца и в момента са се фокусирали върху отношенията помежду им и това да изградят една стабилна основа.

“Бебето” на Джъстин и Хейли Бийбър

Бракът не е лесна работа“, признава Джъстин и обяснява: “Аз съм емоционално нестабилния. Боря се за това да открия мир и спокойствие. Хейли мисли и действа логично и стуктурирано, и аз имам нужда от това. Винаги съм искал сигурност и това баща ми да отсъства от живота ми като дете и да прекарам повечето си години в пътуване и концерти, ме накара да го искам още повече. И аз го открих в лицето на моето бебче, Хейли”.

Очевидно това е видимо и за околните – приятелите на Хейли я описват като отговорна, силна и сериозна, а тези на Бийбър го определят като много чувствителен и сърцат. Въпреки баланса и хармонията помежду им, двамата работят усилено върху изграждането на здравословна връзка.

Хейли Бийбър: Всеки ден се боря с ниското ми самочувствие

Искам всички да разберат, че ние сме двама млади хора, които се учат в движение. Няма да ви лъжа, че всичко е магическо и прекрасно. Не е никак лесно. Не се будиш всеки ден, поглеждайки към човека до теб и мислейки си ‘Ти си абсолютно съвършен и аз съм лудо влюбена в теб’. Това не е бракът. Но има нещо красиво във всичко това – да искаш да се бориш за нещо, да си отдаден да построиш живота си с някого. Ние сме твърде млади и именно това е страшното. Но сме решени да пораснем заедно и да се подкрепяме докато се променяме. И в края на всеки ден, аз избрах да бъда с най-добрия ми приятел. И той никога няма да ми омръзне“, завършва интервюто Хейли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари