Звезди : Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2022

Членовете на BTS ще се присъединят към армията

Новината е потвърдена. Първият, който ще се присъедини към армията на Южна Корея за военна служба, ще бъде Джин, последван от останалата част от бандата.

BTS са готови да се присъединят към южнокорейската армия. От години се говори за възможността Jimin, Jin, V, Jungcook, RM, Suga и J-Hope да бъдат освободени от военна служба предвид невероятния успех, постигнат от групата, която запази името на Южна Корея високо в света на K-pop културата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BTS (@bts)

Въпреки надеждите на феновете обаче, през последните няколко часа бе оповестено изявление, в което се съобщава, че BTS ще изпълнят социалните си задължения, като поставят на пауза кариерата на групата.

Всъщност, според южнокорейския закон, всички мъже са длъжни да участват във военна служба, която продължава от 18 до 21 месеца, ако са физически способни да я издържат. Наборът трябва да се извърши преди навършването на 30-годишна възраст.

Jin, най-възсрастният от BTS, който ще отпразнува своя 30-и рожден ден през декември, ще бъде и първият, който ще се запише.

Jin, най-възсрастният от BTS, който ще отпразнува своя 30-и рожден ден през декември, ще бъде и първият, който ще се запише. След него ще се присъединят и останалите му колеги, „редуващи се въз основа на техните индивидуални крайни срокове“, както е обявено в прессъобщението, разпространено от Big Hit Music, лейбълът, представляващ K-pop групата.

След него ще се присъединят и останалите му колеги, „редуващи се въз основа на техните индивидуални крайни срокове“, както е обявено в прессъобщението, разпространено от Big Hit Music, лейбълът, представляващ K-pop групата.

„Членовете на BTS ще изпълнят изискването за военна служба“, гласи съобщението

„След феноменалния концерт в подкрепа на кандидатурата на Бусан за Експо 2030 и тъй като всеки човек се впуска в своята солова дейност, това е идеалният момент и за членовете на BTS да започнат да служат на страната си“, продължава изявлението, в което също се подчертава, че това е „моментът, в който трябва да се зачетат нуждите на страната“.

„Членовете на BTS очакват с нетърпение да се съберат отново като група около 2025 г., след като ангажиментите им за военна служба приключат. Подкрепяме и насърчаваме нашите артисти и сме изключително горди от факта, че всеки от тях сега ще има време да изследва интересите си и да изпълни дълга си, като бъде в услуга на страната, която нарича дом“ е допълнено още в изявлението.

Членовете на BTS очакват с нетърпение да се съберат отново като група около 2025 г., след като ангажиментите им за военна служба приключат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin с две нови дати от турнето си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Måneskin не спечелиха Грами
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Måneskin не спечелиха Грами

Наградата в категорията „Нов артист“ отиде при джаз певицата Самара Джой.

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги

От три години групата има новa певица – младата J. Rey Soul. Защо обаче напусна Фърги?

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт

Актьорът все още е измъчван от онези моменти на сцената на VMAs на MTV през 2009 г.

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си
Горещи новини06 ФЕВРУАРИ 2023

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си

Принцесата на Уелс ни зарадва с чаровна снимка в Instagram.