Звезди : Горещи новини07 АВГУСТ 2018

Бионсе: Стигнах 99 кг по време на бременността

Наложило се цезарово сечение заради живота на певицата и децата й

Номер 5: Бионсе

Бионсе разкри, че е претърпяла спешна цезарова секция при раждането на близнаците през юни 2017 г.

36-годишната певица написа лично есе за септемврийския брой на Vogue, в което разкрива трудностите, през които е преминала по време на двете си бременности. Освен като модел, Бионсе влиза и в ролята на главния редактор на модната библия – Ана Уинтор.

Бионсе показа порасналите близнаци

“Бях 99 килограма в деня, когато родих Руми и Сър. Бях подута от прееклампсия и бях на легло повече от месец. Здравето ми и здравето на моите бебета бяха в опасност, затова се наложи да ми се направи цезарово сечение,” пише тя. Певицата допълва, че е трябвало близнаците да прекарат няколко седмици в интензивното отделение за новородени, а в целия този период Джей-Зи се е държал “като войник”.

Бионсе: Стигнах 99 кг по време на бременността

La vita e bella за Бионсе и съпруга й в Италия

“Съпругът ми беше войник и такава силна подкрепа за мен. Горда съм, че бях свидетел на неговата сила и еволюция като човек, най-добър приятел и баща. Бях в режим на оцеляване. Днес имам връзка с всеки родител, който е преминал през такова преживяване. След секциото моето тяло ​​се чувстваше различно. Беше сериозна операция. Някои от органите се преместват временно и в редки случаи временно се отстраняват по време на раждането. Не съм сигурна, че всички го разбират. Имах нужда от време, за да се излекувам, да се възстановя. По време на моето възстановяване аз се отдадох на себе си, дадох си любов и сила. Приех тялото си такова, каквото е. След шест месеца започнах да се подготвям за Coachella. Станах вегетарианка, отказах кафето, алкохола и всички плодови напитки. Но бях търпелива със себе си и се наслаждавах на извивките си. Децата и съпругът ми също,” споделя звездата.

Бионсе и Джей Зи се венчаха отново

Бионсе: Стигнах 99 кг по време на бременността

Тя разкрива, че след първото раждане случаят е бил съвсем различен. “След раждането на първото ми дете, вярвах в това, което обществото смяташе, че трябва да изглежда тялото ми. Насилих се да изгубя всичките килограми покрай бременността само за три месеца и дори планирах турне, за да имам стимул. Връщайки се назад, това беше лудост. Аз все още кърмех, когато изнасях концертите си в Атлантик Сити през 2012 година. След близнаците всичко бе съвсем различно.”

Бионсе стопила 30 кг след раждането

“Смятам, че е важно мъже и жени да виждат и ценят красотата в своите естествени тела… И до днес имам по-пълни ръце, рамене, гърди и бедра. Имам малко коремче след раждането, но не бързам да се разделя с него. То си е истинско. Когато ми притрябват плочки на корема, ще вляза в зверски режим и ще си скъсам задника, докато ги постигна. Но в момента аз и коремът се чувстваме създадени един за друг.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.