Звезди : Горещи новини05 ЯНУАРИ 2023

Bad Bunny хвърли смартфона на фен

Пуерториканският рапър бе заснет да хвърля телефона на фенка, която се приближи до него, за да си направи селфи.

Bad Bunny отново е viral. Но този път причината не се крие в албума му „Un Verano Sin Ti“. Става въпрос за един импулсивен жест, който по-късно звездата реши да обясни, без обаче да добавя извинение.

Главен герой на въпросната ситуация бе млада фенка, която се приближи до звездата, записвайки видео, а след това и правейки си селфи. Bad Bunny, който бе в Доминиканската република, за да прекара коледните празници там, веднага се раздразни. Той взе телефона от ръцете на момичето и го хвърли във водата. Жест, който остави присъстващите неизбежно замесени.

Bad Bunny, който бе в Доминиканската република, за да прекара коледните празници там, веднага се раздразни. Той взе телефона от ръцете на момичето и го хвърли във водата.

Видеото с участието на Bad Bunny се превърна в сензация

Фенове и не само коментираха жеста на артиста в възмущение, така че отговор от негова страна не закъсня и вече е в Twitter. “Всеки, който се приближи до мен, за да ме поздрави, да ми каже нещо или просто да се запознаем, винаги ще получи моето внимание и уважение. Но всеки, който сложи телефона си пред лицето ми, ще бъде смятан за това, което е – за неуважителен човек. И ще бъде третиран така, както заслужава”, изрази възмущението си пуерториканският рапър.

Видеото с участието на Bad Bunny се превърна в сензация

Темата за нахлуването в личното пространство на звездите е доста деликатна. Очевидно за Bad Bunny също. Припомняме ви, че самият той реши, че с тази нова година ще си вземе почивка, както бе заявил и пред Billboard: „Взимам 2023 г. за себе си, за да помисля за моето физическо състояние, емоционално здраве, да дишам и да се наслаждавам на успехите си.“

Bad Bunny е безспорен артист, а многобройните му награди говорят сами по себе си.

Bad Bunny е безспорен артист, а наградите му говорят сами за себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Bad Bunny е изпълнителят на годината

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Били Айлиш с актьорски дебют в „The Swarm“
Горещи новини23 МАРТ 2023

Били Айлиш с актьорски дебют в „The Swarm“

Певицата направи своя дебют като актриса в проект на Amazon Prime.

Гуинет Полтроу на съд след ски инцидент
Горещи новини23 МАРТ 2023

Гуинет Полтроу на съд след ски инцидент

Актрисата присъства в съдебната зала в Парк Сити, Юта, тъй като е блъснала човек, карайки ски.

Ед Шийрън по-откровен от всякога
Горещи новини23 МАРТ 2023

Ед Шийрън по-откровен от всякога

Първите кадри от „The Sum of It All“, интимният документален сериал, в който звездата разкрива всичко за себе си, са факт.

Селена Гомес в очарователна булчинска рокля
Горещи новини23 МАРТ 2023

Селена Гомес в очарователна булчинска рокля

Бяла, разбира се, много романтична, с корсаж и нежно деколте, сватбената рокля на звездата от „Only Murders In The Building“ ни размекна.