Три мита за секс играчките

Време е да спрем да вярваме на глупости и да започнем да трупаме опит

Днес отношението на повечето хора към секс магазините и секс играчките е съвсем различно от това, което беше само преди десетилетие например.

Секс играчките се приемат като начин да се подобри сексуалния живот на двойката. Но има някои митове по този въпрос, които незнайно защо и до днес битуват. Нека ги разсеем!

Мит 1:

Голяма част от хората все още смятат, че секс играчките се ползват от тези, които по една или друга причина нямат сексуален партньор. Всъщност доста хора, които имат изключително успешен интимен живот, си купуват секс играчки, за да изведат сексуалния си живот на друго ниво и да се наслаждават на още повече и по-големи удоволствия. Вагинални топчета, вакуумни помпи, изкуствени фалоси, каишки и други „помощници“ могат само да допринесат в отношенията между партньорите и да ви подарят още по-ярки усещания.

Оралният секс не е мръсна дума

Три мита за секс играчките

Мит 2:

Някои хора смятат, че секс играчките могат да навредят на организма. Всъщност това може да се случи с подръчни средства, които така или иначе се използват от много мъже и жени, за да си доставят удоволствие. Производителите се съобразяват с анатомията на човек и именно по този начин изобретяват всяка нова секс играчка. Ако спазвате хигиена и инструкциите за употреба, всичко е наред.

Полиамория или когато един мъж не ни е достатъчен

Мит 3:

Друг мит е, че, ако използвате секс играчки, може да загубите усета си да получавате удоволствие от обикновения секс. Това няма как да се случи, тъй като с помощта на секс играчки може само да опознаете нови начини и да откриете нови центрове в тялото си за получаване на наслада. Ще опознаете по-добре възможностите и границите на тялото си и така ще подобрите връзката си с партньора. Може да върнете позадрямалата страст.

Тези митове всъщност нямат нищо общо с истината за секс играчките. Ето още една причина да посетите скоро секс магазин и да позволите на сексуалния си живот да премине на друго ниво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...