Мъжете, от които да се пазим при онлайн запознанствата

Тези типове могат да донесат само главоболия

Онлайн запознанствата могат да бъдат нещо удобно, спестяващо време, а в крайна сметка понякога водят и до хепиенд.

Много хора в сериозна връзка и дори семейства са се запознали в мрежата. Приложенията за срещи имат предимството да те “срещат” с максимум брой хора за кратко време, без да влагаш големи усилия. Така човек има възможност лесно да поговори с повече хора и да прецени с кого има общ език.

Но за да ви спестим време и разочарования, днес ще поговорим за няколко типа мъже, от които по-добре да бягате веднага, ако пътищата ви се пресекат онлайн:

Мъжът, който иска услуги

Започваме с най-очевидния тип, който да избягвате. И то защото реалността е, че се намират доста жени, които да попадат в мрежите на такива мъже. Ако той започне да се оплаква от някакъв проблем и да намеква, че се нуждае от помощта ви, или ако директно поиска нещо – услуга или пари – използвайте моментално бутона “delete”.

10 невероятно важни истини за любовта

Бомбандировачът

Кръстихме го така заради тактиката да бомбандира жената с комплименти и любовни обяснения.

Независимо защо го прави, този вид поведение е нездраво. Въпросният мъж иска да ви убеди, че е лудо влюбен във вас и на свой ред да ви подхлъзне да се заплеснете силно по него. Може би наскоро е приключил връзка и се чувства сам и отчаян. Може по принцип да е фантазьор и непораснал. Може и да няма смелост да каже в прав текст, че търси просто секс, и да е решил да омайва жените по този начин. Но това не е ваша работа. Вашата работа е да се спасявате, ако на втория ден от кореспонденцията започне да говори за чувства.

Какво жените не знаят за секса… според мъжете

Загорелият

Той няма търпение да започнете да си разменяте сексуални реплики, настоява за ваши снимки и, да, много е навит да ви изпрати свои, включително dick pics.

Мъжът, който се държи като разгонено куче, е просто отблъскващ и е чисто хабене на време и самоуважение. Даже и вие самата да търсите просто секс, заслужавате да имате достатъчно възпитан мъж насреща, който знае как да подходи.

Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Мистериозният любовник

Той пише нон-стоп един или два дни, после изчезва за седмица. Засипва ви с внимание и комплименти, загатва, че иска да се видите през уикенда, но уикендът идва и си отива, а ухажорът ви се завръща във вторник без обяснение, но с нова порция комплименти.

Такава игра може само да ви скъса нервите и да ви изхаби емоционално. Можете да стоите и да се чудите със седмици защо той се държи така, но ще ви го спестим, като ви отговорим – в 99% от случаите мистериозният любовник има друга/ други. Или е обвързан сериозно и не може да предвиди кога ще се освободи, или се вижда и с други жени и не ви харесва чак толкова, че да ви даде ред приоритетно.

Звучи гадно, но това е реалността. Затова ако си пишете с мъж, който е непоследователен, неразгадаем и все се бави да ви покани на истинска среща, просто го зарежете и продължете търсенето.

Какво да облечем за среща? Ето отговорът на психолога

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...