Какво можем да научим за брака от французойките

Бъдете секси, излъчвайте го и се дръжте като любовница на мъжа си. Какво още?

Всички сме съгласни, че бракът е труден и са нужни много усилия, за да проработи.

Писателят Джо Пиаца сравнява САЩ с Европа и споделя, че семействата, които живеят отделно, общността и системата за подпомагане, обсесията по технологиите, цялостната липса на равновесие между професионалния и личния живот в Щатите са основните пречки за поддържането на здрави взаимоотношения и здрав разум. “Равенството в Европа е дълбоко вкоренено в техните култури и се усеща до по-малка степен борбата за намиране на баланс.”

10 модни мантри от французойките

Все пак това не означава, че има едно вълшебно място в света, където всеки изпитва перфектно съпружеско блаженство. “Започнах това проучване, защото вярвах, че някъде някой е разбрал тайната на съвършения брак. Сега знам, че всички, колкото и да са добри техните отношения, се борят ежедневно за брака си. Един щастлив и успешен брак изисква усилия всеки ден, а французите са най-добри в това.”

Съблазнявайте човека до вас

Пиаца установява, че едва 47% от французите смятат изневярата за неприемлива, докато това важи за 84% от американците. Все пак това не означава непременно, че французойките са толерантни към изневерите на съпрузите си. “Нямам нищо против, ако президентът ни прави секс с други жени, това не е мой проблем… Разбира се, надявам се това да не се случи на мен.” Вместо това, те вярват в ежедневните усилия, за да се поддържа интереса между двамата партньори, за да не си и помисля човек за афера. “Това е работа. Той все още трябва да ме завладява всеки ден и аз също трябва да го карам да ме иска всеки ден”, казва една парижанка. Докато мъжете споделят: “Никой не иска да бъде излъган. Никой не иска да види своята половинка с друг човек… Но ако вие се държите като неговата любовница, е по-малко вероятно това да се случи. ”

Тайните на французойките за стил и уют у дома

Какво можем да научим за брака от французойките

Трябва да се чувствате щастливи

“Американките смятат, че се нуждаят от мъж, който да ги направи щастливи”, обяснява една дама от Франция. “Ние не сме така. Ние сме независими жени, които след това откриват човек, който да бъде част от нашето пътуване.” Французите не само държат на независимостта в отношенията, те искат партньорът им да знае, че са уверени в себе си. “Никога не се оплаквайте, че изглеждате дебела в дадена рокля… или пък, че изглеждате стара! Той ще повярва на това, което му казвате. Кажете му, че се чувствате красива, слаба, млада и секси и това ще мисли и той за вас. Или по-просто казано: “Колкото повече обичате себе си, толкова повече ще ви обича съпругът ви”.

В кухнята на една парижанка

Ако сте скучни, връзката ви ще бъде скучна

Според френските дами, излизането навън и приказките за живота са ключът за запазването на романтиката жива. Елиминирайте разговорите за битовизмите. “Когато сте на вечеря, оставете телефона настрани и забравете за разговорите за работата, прането или развалената тоалетна. Дали един мъж ще говори за подобни неща с любовницата си?”, казват французойките. “Говорете за нещата, които са интересни и оставете глупостите за колегите си”, препоръчва друга. Оставете дребните ежедневни разговори за друг път и просто се насладете един на друг.

Какво можем да научим за брака от французойките

Не забравяйте да флиртувате

Виждали ли сте как френските мъже гледат своите съпруги? “Дори след години брак, бебета или загуба на работа, съпрузите все още гледат на жените си със страст и любопитство”, пише Пиаза. Трикът, според много французи, е да останете загатка за мъжа ви. Оставете някои неща скрити от него. Не се показвайте с маска на лицето, запазете обезкосмяването за минутите, в които сте сама. Флиртувайте! Както с него, така и с други мъже! “Това освобождава част от напрежението, а и мъжете мислят, че щом и други мъже оценяват собствената му жена, то тя е наистина адски секси.”

Защо стилът на французойките е толкова възхитителен

Никога не подценявайте бельото

Бельото е неразделна част от щастливата връзка във Франция. “Бельото – красивите дантели, които носите под облеклото – трябва да бъде нещо, което се споделя между един мъж и неговата жена”, обяснява Пюпи Кадоле, изпълнителен директор на една от най-старите компании за бельо във Франция. “За французойката красивото бельо е част от нейната личност. Тя не го пази за специални поводи. Тя го носи, защото иска да се чувства красива всеки ден. Докато американските жени възприемат бельото като униформа.” Кадоле съветва понякога да избирате този разкош, заедно със своите половинки. “Във Франция се интересуваме от това какво харесва съпруга ни.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...