Как мъжете казват “Обичам те” без думи

Понякога жестовете говорят много повече 

“Хората казват “обичам те” през цялото време. Когато някой ти каже: “Вземи си чадър, ще завали” или “Прибери се бързо”, или дори “Внимавай, ще си счупиш врата”. Има стотици начини да го кажеш, просто трябва да слушаш, мила.”

Този цитат на писателя Джон Патрик от пиесата “The Curious Savage” най-добре описва част от мъжете, които все още не са проявили смелост да кажат двете заветни думички, но затова пък демонстрират чувствата си по безброй различни начини.

Понякога мъжете се притесняват да кажат на приятелките си, че ги обичат, по много причини: страх от отхвърляне, страх от обвързване или пък просто досега никога не са казвали на жена, че я обичат.

Действията им обаче говорят повече от думите, затова ако тези неща са налице, нямате място за притеснение.

Страстни и дълги целувки 

Кой не обича хубавите, изпълнени с чувство целувки? Ако половинката ви постоянно ги инициира и всеки път чувствате, че го прави с голяма страст, е повече от очевидно, че е малко повече от развълнуван, че сте заедно.

Приятелите му ви обожават

Ако цялата му група близки приятели започва да се привързва към вас и наистина се наслаждава на компанията ви, това вероятно е защото са разбрали, че правите приятеля им щастлив и започват да ви виждат през неговите очи. Плюс: ако той постоянно ви казва, че те ви обичат е ясно, че е доволен от този факт.

Как мъжете казват "Обичам те" без думи

Усмивки след целувки

Чистата радост, която струи от половинката ви след като току-що ви е целунал (разбирайте: най-широката възможна усмивка), е най-неоспоримото доказателство, че изпитва дълбоки емоции към вас.

Винаги ви изслушва

Мъжът до вас може и да не казва много, когато стане дума за вашата връзка и неговите чувства, но това, че ви слуша внимателно и взема предвид вашите желания, е от огромна важност.

Езикът на тялото

Не е нужно да изпадаме в подробности или да ви обясняваме какво значи всеки негов жест, затова ще се спрем на нещо простичко: държането на ръката ви. Ако половинката ви постоянно търси физически контакт и не изпуска дланта ви от неговата, или пък постоянно леко я стиска, това е неговият начин да ви каже колко се радва, че сте до него.

Обаждания и съобщения без причина

Вероятно ви е познато приятното чувство, което ни завладява, когато на екрана се появи името на приятеля ви. Това, че често ви пише съобщения или ви се обажда значи, че не спира да си мисли за вас, но не го приемайте лично, ако не го прави. Някои мъже просто не са такъв тип.

Иска да е по-често край вас

Обича ли да правите различни неща заедно? Например, ако трябва заедно да отидете на гости на приятели, вместо да се срещнете там, той предлага да напазарувате и да приготвите нещо заедно. Обикновените ежедневни неща, които правите заедно, могат да ви сближат повече от срещите на кафе или на вечеря навън.

Поддържа контакт с очи

Когато сте на бар или в голяма компания, случва ли се вашата половинка да ви търси с очи и когато улови погледа ви, просто да се усмихнете един на друг? Това показва, че дори в момента да правите различни неща, той иска да сте наясно, че него го е грижа.

Как мъжете казват "Обичам те" без думи

Прокарва пръсти през косата си

Когато хората са нервни, те обикновено прокарват пръсти през косата си по-често. Забелязвате ли дали половинката ви го прави, когато сте само двамата или споделяте романтичен момент? Това може да значи, че иска да ви каже нещо, но просто не намира думите.

Смислени подаръци

Не бъркайте “смислени” със “скъпи”. Ако половинката ви влага достатъчно чувство и желание в избирането на подарък, значи се интересува достатъчно от вас и иска да ви избере нещо, което наистина ще ви хареса и ще пасне на характера ви. Освен това е още един признак, че наистина ви слуша и разбира.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...