Истината за това от какво се нуждаем за страхотен секс

7 неща помагат да достигнем върховното удоволствие с любимия човек

Давайте насоки

Понякога, в желанието си да не развалим момента, сме склонни да премълчим съветите към партньора си. Но не забравяйте, че човекът от среща не е медиум и няма как да знае точно какво ви се иска да получите в този момент. Ако пък отскоро сте заедно, то ще му е още по-трудно да прецени кои са нещата, които ви доставят удоволствие. Освен ако вие самите не поемете инициативата да споделите какво ви възбужда и кое е табу, партньорът ви няма как да го разбере сам.

Раздавайте и получавайте

Прекалено много хора смятат, че сексът се свежда единствено до физическия акт. И макар че материалите за това колко важна е предиграта присъстват на страниците на всяко женско списание се оказва, че двойките невинаги й отдават достатъчно внимание. Само 25% от жените споделят, че получават оргазъм всеки път, независимо от големината на пениса на партньора им или продължителността на акта. От друга страна, повечето жени имат нужда от клиторна стимулация, за да достигнат връхната си точка. Без значение дали тя се осъществява с ръка, език или играчки. Болшинството обаче споделят, че оралният секс е на върха на списъка им с любими неща в леглото. А едно изследване на Университета в Индиана сочи, че мъжете получават много повече орални ласки от жените. Изводът? Поправете тази несправедливост. 

Дали е престанал да ви обича? Сексът го издава

Истината за това от какво се нуждаем за страхотен секс

В търсене на новостите

Забелязали ли сте как сексът в хотелските стаи, когато сте на почивка, е доста по-вълнуващ от този вкъщи? А защо е така? Когато сте “извън зоната си на комфорт” именно новото и непознатото ви възбуждат повече. Причината е допаминът. Когато двама души се влюбят, нивата на допамин се повишават и остават високи в първоначалния вълнуващ период от връзката. След шест месеца или година, нивата на допамин спадат и “магията” изчезва. Всяко ново нещо по отношение на секса води до ново повишаване на допамина, затова сексът на различни места, по различен начин (дори новите пози) е нещо, към което трябва непрекъснато да се стремите.

Насладете се на фантазиите

Допаминът се повишава и от сексуалните фантазии. Най-разпространената е тази за секса с друг човек. Не го приемайте като “изневяра на ум” – това е еротична медитация. По време на секс през главата ви вероятно минават всякакви мисли, като не всички от тях са приятни. Учителите по медитация казват, че когато медитираме не сме отговорни за мислите си. Те съветват да ги забележим, приемем и след това да освободим ума си от тях. Правенето на любов е нещо сходно. Позволете на фантазиите си да ви завладеят, насладете им се и извлечете максимума от тях.

8 неща, които не трябва да правите преди секс

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...