Идеалният секс трае 20 минути

Жените обаче искат повече удоволствие в леглото

Съгласни ли сте, че идеалният секс трае 20 минути? Така твърдят 15 000 мъже и жени, участвали в допитване.

Изследване, проведено сред тях показало, че точно толкова време им е нужно, за да задоволят своите нужди. Те заявили, че в повечето случаи правят секс около 10 минути, но искали това време да се удължи.

seks 2

Повечето мъже са казали, че 5-10 минути повече са им напълно достатъчни. Оказва се обаче, че много от дамите са категорични, че това за тях не е така. Жените заявили, че 20 минути не са достатъчни за качествен полов акт и искат удължаване на сексуалното изживяване. И те имат право!

Съвсем наскоро стана ясно, че сексът става полезен за здравето едва след 31-вата минута. Британски учени установиха, че след този период от време човешкият организъм започва да произвежда полезните химически съединения и антиоксиданти, които защитават клетките от свободните радикали. 3-4 пъти правене на любов в седмицата пък ни гарантира крепка имунна система и ще увеличаване на защитните свойства на организма.

Man and woman with condom, Image: 7397173, License: Royalty-free, Restrictions: Specifically, you may not use the Images in ways or contexts that might reasonably be construed as pornographic, defamatory, libellous or otherwise unlawful; Specifically, you may not use images depicting any model in any unduly controversial or unflattering context, unless accompanied with a statement indicating that the person is a model and the images are being used for illustrative purposes only., Model Release: yes, Credit line: Profimedia, ImageSource

Сексът, който продължава над един час може да ви предпази от сериозни здравословни проблеми като сърдечни заболявания и рак, както и от други болести, които се развиват вследствие на разрушена клетъчна защита.

Когато обаче не изпитват достатъчно удоволствие от секса с партньора или момента не е подходящ за това, много от двойките симулират оргазъм. Това е валидно за 55% от жените и 30% от мъжете. Те смятат, че това е идеалното решение да прекратят половия акт. 9% от двойките пък често се самозадоволяват, дори да имат постоянни партньори.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...