Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

“Не съм длъжен да ти се обяснявам” е първата от тях

Ако един мъж истински ви обича, то той никога няма да изрече тези фрази. Независимо дали сте заедно отскоро или от години, дали живеете заедно и сте навлезли във фазата на рутината или не.

Ако той казва това, за съжаление е престанал да ви обича:

“Не съм длъжен да ти се обяснявам”

Лош знак е, ако половинката ви приема въпросите ви с такава открита враждебност. Ако чувства, че го разпитвате прекалено, има и по-меки начини да го каже.

“Това си е твой проблем”/ “Това не е мой проблем”

Каквото и затруднение да имате, мъжът, който ви обича, ще иска да помогне. Независимо дали е нещо глупаво – например, свършили са ви парите седмица преди заплата, защото сте дала куп пари за поредния чифт обувки. Да, той може и да се подразни. Може в този момент той самият да има проблеми. Но да ви обърне гръб така категорично издава липса на любов.

“Като не ти харесва, намери си друг”

Когато обичаме, почти винаги сме готови да направим компромис. Или поне да изслушаме другия и да помислим как можем с взаимна отстъпчивост да решим проблемите си. Тази фраза – напротив, издава, че на него не му пука как ви кара да се чувствате. И няма да си наруши спокойствието заради вас.

 Разпознайте егоиста, преди да ви е съсипал живота

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича
“Не ти вярвам”

Казвайки това, един мъж просто си търси повод за свада. Или дори повод да скъса с вас. Да, възможно е наистина да се е усъмнил в нещо. Но тогава, ако ви обича, ще обясни как се чувства и ще потърси отговори, за да разрешите ситуацията.

С изказването “Не ти вярвам” той вменява вина и затваря темата, без да търси обяснението ви или да се интересува от гледната ви точка.

“Преувеличаваш”

Ако споделите с мъжа си, че напоследък ви липсва внимание, че е разсеян или е станал по-груб, правилният отговор е: “Какво те накара да се чувстваш така”? Или “Извинявай, възможно е. Напоследък имам проблемми в работата”. “Преувеличаваш” не е отговор и не дава решение на нищо. Разбира се, винаги има вероятност наистина вие да преувеличавате. Може да сте по-чувствителна по някаква причина. Но това можете да изясните заедно, само ако човекът до вас покаже разбиране и изрази готовност за разговор. Ако вие сериозно се притеснявате от нещо или нещо ви натъжава, а той просто излиза с репликата за преувеличаването и не търси къде е проблемът, за съжаление не ви обича достатъчно.

Партньорите, които си приличат, по-рядко си изневеряват

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...