Дали е престанал да ви обича? Сексът го издава

7 неща, които се случват в леглото, когато чувствата на мъжа охладнеят

Напоследък непрекъснато си задавате въпроса дали той ви обича или не. Охладнял ли е към вас, или просто си това е плод на вашето въображение?

Макар че има много начини да разберете дали той има истински чувства към вас, ние ви съветваме да обърнете внимание на следните признаци в спалнята, които ще ви помогнат да разберете на какъв етап са отношенията ви:

1. Той е егоистичен любовник
Той не отделя толкова време, за да удовлетвори вашите нужди, колкото на своите. Сексът е за него е машинален, без много емоции. Ако той се фокусира предимно върху себе си и не прави усилие, за да ви даде равно удоволствие, това означава, че не му пука достатъчно, за да се притеснява за вас.

Дали е престанал да ви обича? Сексът го издаваВижте повече: Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

2. Той не ви дава близост след секса
Ако един човек наистина обича, той ще иска близост след като сте правили секс. Ако той изглежда емоционално отдалечен или не се гушка с вас, или ви оставя след секс и се отправя в другата стая, за да пуши, той не е толкова отдаден на любовта ви, колкото ви се иска. Не забравяйте, че сексът включва любовната игра, акта и близостта след това. Ако претупвате нещата, то май е време да се замислите.

3. Не се чувствате специални
Всички имат свои фетиши и в това няма нищо лошо. Някои обичат да доминират, защото в реалния живот нямат власт, други пък обичат да са в ролята на подчинени, защото имат прекалено много отговорности в ежедневието си… Ако обаче имате чувството, че в леглото не сте уникална и специална за него, това е знак, че нещата между вас не са това, което ви се иска. Дори да се отдавате на доминиращ секс или на садо-мазо, вие трябва да чувствате, че имате специална връзка.

4. Той не ви говори по време на секс
Ако един човек наистина ви обича, ще говори с вас по време на секс. Той ще ви каже колко много ви обича и няма да се притесни да покаже своята емоционална страна точно толкова, колкото и физическата си страна. Ако обаче мъжът до вас не прави това, нито пък изрича мръсни думички, обяснявайки ви колко ви искав, то помислете доколко е силна любовта ви.

Дали е престанал да ви обича? Сексът го издаваВижте още: 8 неща, които не трябва да правите преди секс

5. Той не уважава желанията ви
Човекът, който ви обича ще приеме фразите “Не мога сега”, “Все още не.” Ако партньорът ви обаче не уважи вашата емоция и състояние в даден момент и настоява за секс на всяка цена, той демонстрира липсата на грижа и уважение към вас. Помислете, заслужавате ли подобно отношение?

6. Не сте емоционално удовлетворени
Много хора бъркат физическо удовлетворение с емоционалното. Нормално е да се допусне подобна грешка, но рано или късно ще трябва да направите разликата между двете. Сексът може да е невероятен, но ако установите, че се базира предимно на физическото привличане, отколкото на емоционалното и между вас липсват грижа и разбиране, просто не си струва да си губите времето.

7. Нямате напредък
Връзката между двама влюбени естествено прогресира и се развива с течение на времето, както в сексуално, така и в емоционално отношение. Ако сте с даден човек от дълго време и сексът не се е подобрил, не сте установили какво ви харесва и какво не, ако усещате, че сте в застой, ако не опитвате нови неща, това е знак, че отношенията ви не са толкова силни, колкото мислите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...