Психология : Кариера28 ДЕКЕМВРИ 2017

Издействайте си повишение през Новата година

Защото вие можете и го заслужавате!

Навръх Нова година всички си правим разносметка какво сме постигнали в предходната и какво искаме да променим в следващите 12 месеца.

Да обръщаме повече внимание на здравето си, да започнем най-сетне да спортуваме, да се забавляваме повече, да си намерим перфектната половинка и да… постигнем мечтания успех в работата.

За да изстреляте кариерата си на ново ниво, трябват немалко усилия и вяра в себе си. Но понякога се съмняваме, че сме избрали подходящата професия. Ако и вие сте сред дамите, които имат подобни съмнения, има няколко основни въпроса, които ще ви дадат яснота и ще ви помогнат да изберете голямата промяна.

Ако вече сте решили, че ще напуснете досегашната си работа, то може би искате да имате свой собствен бизнес. И все пак способни ли сте на това и знаете ли, че той води до създаване на здравословни навици според едно ново проучване?

Ако обаче сте от късметлиите, които работят на правилното място, но искат да се изкачат по стълбицата на успеха, то едни от най-успешните дами в света на модата могат да ви помогнат за това. Ето какво казват Ана Уинтур и Рейчъл Зоуи за цената на успеха и как са го постигнали.

Издействайте си повишение през Новата година

Има и още няколко основни момента в постигането на блестяща кариера. Оказва се, че понякога ние самите грешим някъде. Ето защо ви представяме 13 възможни проблема, които може би са основните ви спънки по пътя към успеха и 9 начина да станете по-добри в работата си. Един от основните моменти е да се научите да приемате критиката без излишни емоции. Как, ще научите тук!

Е, изкачихте се по стълбичката на успеха и вече сте шеф. Честито! Но освен, че вече си имате собствен офис и доходите ви са доста по-високи, но и на върха понякога духа силен вятър. За да бъдете добър шеф и да избегнете крайностите в ролята си на лидер, трябва да бъдете ефективни, без да сте зли.

А знаехте ли, че това какъв е един шеф, се определя до голяма степен от неговата зодия?

И все пак не забравяйте, че трябва пълноценно да релаксирате. Така че, внимавайте с излишните амбиции, защото учените са категорични, че успехът в кариерата се гради… през уикенда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КАРИЕРА

Тихата причина за стреса при работата от вкъщи
Кариера14 ДЕКЕМВРИ 2021

Тихата причина за стреса при работата от вкъщи

Ниското качество на звука при работа от вкъщи води до 29% по-висока тревожност

Най-силен е този екип, който... клюкари
Кариера03 НОЕМВРИ 2021

Най-силен е този екип, който... клюкари

Според проучванията всеки ден отделяме средно по 52 минути, за да говорим за другите

5 признака, че трябва да напуснете работата
Кариера06 ОКТОМВРИ 2021

5 признака, че трябва да напуснете работата

Когато стресът започва да влияе на здравето ви, е време да се замислите дали това е правилното работно място за вас

Равенство и доверие: Колко са важни на работното място
Кариера09 АВГУСТ 2021

Какво да направим преди 8 часа в понеделник, за да е успешна цялата ни седмица?

Мотивирайте се още от началото на първия работен ден